NeVeR ارسال شده در February 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و عرضِ ادب, ایشون با سرعتِ زیاد (+100) با ماشینشون از جلوی من رد شدن و بنده هم در حالِ SpeedC بودم که وارنش برای ما اومد, بنده 3 تا Mt/ به ایشون دادم که دریافت هم کردند اما توجهی نکردند و Sleep/ کردن که اخلاقِ خارج از زندگی محسوب میشه! (یکی از Mt/ ها با فیلم قرار داده میشه) یا حق • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8319934092/gta_sa_2018_02_20_21_35_00_884.avi.html و مدرک از Sleep/ ایشون: ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در February 21, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2018 با سلام! بنده از شکایتم صرف نظر میکنم و شکایتی ندارم. با تشکر. ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده