Lich ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 جناب @aqaahmad موضوع: Officer Sentiment پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=452824 شکایت شما رد شد! مدرک باید توسط خود شخص گرفته شود. جناب @PmPGuG موضوع: Officer Wolf پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=453016 شکایت شما رد شد! تمامی مدارک باید دارای تاریخ و زمان باشند. جناب @amir0133 موضوع: Sergeant Frostmourne پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=453182 شکایت شما رد شد! تمامی مدارک باید دارای تاریخ و زمان باشند. نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 جناب @HamedBhn موضوع: Soldier iKamyar پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=453061 شکایت شما رد شد! برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید. نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درخواست مدرک دارم که چرا وانتد داده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezagold ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تیک کردن مجوز بی مورد و وسط فایت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 25, 2023 توسط alirezagold نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miladzamani ارسال شده در September 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم موتورم رو میبردم تامیر کنم پلیس بهم اخطار داد که وایسم و باهاش همکاری کنم وقتی وایسادم licenses منو گرفت وقتی گفتم چرا گرفتی گفت که بری دکترا بگیری • شاهد ها: متاسفانه ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:1:https://www.uplooder.net/img/image/37/2720a5ff75771045b5f127db8f6a525e/Screenshot-۲۰۲۳۰۹۲۸-۰۰۵۵۰۵-AGSA.png :2https://www.uplooder.net/img/image/65/b765fa2e31d7d96bf5a7d68d3baf635f/Screenshot-۲۰۲۳۰۹۲۸-۰۰۵۵۰۰-AGSA.png 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خب من تو لاین مخالف بودم اومدم برم تو لاینم که ایشون لومدن رفیقمو کاف کنن ولی لایسنس بنده رو میگیرن و اینو بگم به تایم در عکس ها توجه کنید قبل از کاف لایسنس گرفت بعد رفت(طبق قوانین پیدی باید دلیل برای گرفتن لایسنس داشته باشند) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLDaR ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای دومین بار ایشون بی دلیل یا ای اف کی میکنه وانتد میده یا خودش میکوبه بهت وانتد میده لایس بنده رو به گفته خودشون برا لاین مخالف تیک کردن لطفلا مدارکش رو ارسال کنه... • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://s6.uplod.ir/i/01107/kidybvv1arww.jpg 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 (ویرایش شده) جناب @Cheater موضوع: Sergeant Frostmourne پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=453906 شکایت شما قبول شد! باید به او سه بار MS/ بدهید و اگر تا 10 ثانیه پس از دریافت 3 اخطار همچنان تسلیم شما نشد و سوار ماشین شما نشد و با شما نیامد باید به او درجه تعقیب Running بدهید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) جناب @alirezagold موضوع: Soldier Gaia پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=454020 شکایت شما قبول شد! ما این حق را برای خود محفوظ نگه میداریم که در مواقع خاص از مجازات کمتر یا بیشتر و یا متفاوت استفاده نماییم. استثناها جهت مجازات افراد فقط با هماهنگی با مدیران صورت می پذیرد. جناب @Miladzamani موضوع: Sergeant Frostmourne پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=454541 شکایت شما رد شد! تمامی مدارک باید دارای تاریخ و زمان باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) جناب @Nick موضوع: Officer iranian پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=454573 شکایت شما رد شد! - رعایت نکردن قوانین مهم رانندگی (مثل رانندگی در لاین مخالف، رانندگی در پیاده رو، تصادف های زیاد و شدید) --- دفعه اول گرفتن مجوز ویرایش شده September 28, 2023 توسط Guardian نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 جناب @DeLDaR موضوع: Sergeant Frostmourne پاسخ به شکایت: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=454649 شکایت شما رد شد! عملکرد بازیکن درست بوده است. نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zZZ ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم با یکی از اعضای دسته متوسط فایت میدادم بعد کیل کردن اون فرد این شخص میاد لایس مت من رو ساسپند میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 با سلام و درود؛ @zZZ شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه، کار ایشان صحیح بوده و مجازات به درستی اعمال شده است. موفق باشید. 1 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLDaR ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لزومی نداره وقتی بنده رو داره میبره به زندان اینجور رانندگی کنه و سرعت زیاد و لاین مخالف بره شما نبا ید به هیچ وجه قوانین رانندگی را نقض کنید یا برای مثال جهت مخالف خیابان رانندگی کنید (مجازات: اخطار لف ظی برای بار اول و در صورت تکرار Fa ction Warn ) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 با سلام و درود؛ @DeLDaR شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه، کار ایشان صحیح بوده و به استناد قانون زیر میباشد! در ضمن در اتوبان حداکثر سرعت 160 کیلومتر بر ساعت میباشد و سرعت غیر مجاز مرتکب نشده اند هر چند که آژیر ماشین ایشان روشن بوده است. نقل قول - فقط در مواقعی میتوانید آژیر وسیله نقلیه خود را روشن کنید و قوانین رانندگی را نقض کنید که مشکلی جدی پیش آمده باشد و یا دنبال یک مضنون باشید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) موفق باشید. 1 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وقتی من ای اف کی بودم ایشون به من اخطار وانتد میدن و منو سه وانتد میکنن همه چی مشخصه داخل مدارک • شاهد ها: . • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای @Nuclear ارسال می شود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 با سلام و درود؛ @Nick شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی از جانب شما، به دلیل 5 دقیقه AFK کردن به صورت خودکار از سرور Kick شدید و دستوری از جانب افسر مربوطه روی شما اعمال نگردیده و با خارج شدن شما از بازی به صورت خودکار وانتد Running را گرفته اید. موفق باشید. 1 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول قبل از خاموش کردن وضعیت همکاری باید مطمئن شوید که اعضای اقلیت های دیگر در حال رسیدگی به مجرمین اقلیتتان نیستند (در چت D/ سؤال بپرسید) و پس از مطمئن شدن از اینکه به رسیدگی خود پایان دادند می توانید وضعیت همکاری را خاموش کنید. (مجازات: بار اول: اخطار لفظی، بار دوم: FW و بار سوم: اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به @Nuclear فرستاده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 شاکی محترم @Semtex درود! شکایت شما در حال بررسی میباشد.. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2023 با سلام و خدا قوت؛ @Semtex شکایت شما تایید شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون با لامبورگینی از کنار من با سرعت رد شدن بعد بدون اینکه من کانویکت برای جرم Self Defense داشته باشم به من دوتا وانتد داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول !a None Person Hitman Agency ╗╚╝╔ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 @MahanDanger1987 با سلام؛ شکایت شما از Colonel Omid پذیرفته نشد! توضیحات: 14. دفاع از خود نام وانتد: SELF DEFENSE تعداد: 1 اگر فردی که از قبل وانتد دارد، به ماموری شلیک کند، نوع این وانتد به صورت خودکار به تسلیم بی فایده تبدیل میشود. درضمن، مدرک شما فاقد اعتبار هست! (نداشتن /Timestamp) 1 نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miladzamani ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من جلو cnn بودم که پلیس اومد قبل اینکه اخطار بدع و منو بگرده / قبل اینکه هشدار بده / درحالی که نه گان داشتم نه مواد نه گان / بهم وانتد داد [ تو عکس اخر وقتی بهم وانتد داده بود هشدار داد ] • شاهد ها: متسفانه تو cnn هرکی دنبال کار خودش بود شاهدی ندارم ولی عکس هاش موجوده ] • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 @Miladzamani باسلام؛ شکایت شما با توجه به معتبر نبودن و اشتباه بودن مدارکتون پذیرفته نشد! توضیحات: 1. برای اینکه مدارک شما (فیلم و عکس) معتبر باشد، باید /Timestamp را روشن کرده باشید! (کنار صفحه چت شما ساعت دقیق نمایان میشود که با ساعت سیستم شما هماهنگ هست) 2. طبق مدارک ارسالی شما، Soldier Mohana به شما Wanted دادند، ولی شما از Soldier HajAbdollah شکایت کردید! لطفا در شکایت خود دقت نموده و از شکایت بی مورد و غیرمعتبر خودداری کنید! 1 1 نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Layko ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گرفتن بی دلیل گواهینامه رانندگی درخواست مدرک دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول چه اندوه بار بزرگ میشویم ،که بمیریم. ?? ??????? http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Vlone.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 @Vlone باسلام؛ شکایت شما از Soldier ZombieRanger، طبق مدارک ارسالی ایشان، پذیرفته نشد! توضیحات: شما طبق قانون زیر مجازات شدید: مسدودیت مجوز ها (Suspend): رعایت نکردن هر کدام 3 ساعت مسدودیت به همراه دارد. - مجوز رانندگی(Driving): - رانندگی اشتباه - گواهینامه افراد فقط در مواقعی مورد مسدودیت قرار می گیرد که فرد مورد نظر حداقل دارای سطح 8 باشد. اشتباه در رانندگی شما کاملا مشهود هست، لطفا از شکایت بی مورد خودداری کنید! 1 نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر و ساب لیدر محترم اقلیت PD قوانین دسته ویژه نقل قول شما باید از تمامی M[x]/ هایی که استفاده می کنید مدرک کافی داشته باشید. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW) در صورتی که برای شخصی از دستورات M[x]/ استفاده کردید و در بار اول یا دوم اخطار دادن Wanted برای شما نمایان شد، حتما باید بقیه ی M[x]/ ها را به تعداد 3 بار برای او ارسال کنید تا تمامی اخطار های لازم برای بازیکن فرستاده شده باشد. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW) • شاهد ها: نیاز نیست. • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک خدمت @Nuclear و @Iranian ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.