Omid ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 @Mahdi80 شکایت شما رد شد! (طبق مدارک ارسالی کارافسر مربوطه صحیح میباشد شما در جزیره را Close میکردید.) @yousefe418 شکایت شما رد شد! (طبق مدارک ارسالی خودتان از طرف سرور نوشته شده 40 ثانیه Leave ندهید از سرور پس کارافسر مربوطه صحیح میباشد.) @Hardness شکایت شما درحال برسی میباشد. 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 @Hardness شکایت شما قبول شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReStArTeR ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام خدمت لیدر محترم فکشن pd. همنطور که در عکس می بینید ایشون وانتد اول رو به بنده میدن و سپس اخطار میدن که بایستید و همکاری کنید و من هم ایستادم ولی از اونجایی که هیچ وسیله نقلیه ای برای بردن من نداشتن همینطوری پشت سرم هم سه تا ms دادن و بنده رو 3 وانتد کردن و وانتد kill . حتی میتونید مشاهده کنید که ایشون بعد از وانتد اول که به من دادن میخوان که من به ایشون مشت بزنم تا کارشون راحتر بشه و منو kill بدن و همین که میگن مشت بزن کاملا اینرو میرسونه که تنها قصد kill دادن بی خود منو داشتن. حتی تو وسیله نقلیه هم نیستن که کاملا مشخصه. ممنون میشم رسیدگی کنید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول عدالت چه زیباست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جدیدا وقتی /Ms میدن دور میشن با هلی که نشه G کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/b3wshh7o679g/AG-SA-0982.jpg.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheRaGe ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پخش کردن چت /ِd همونطور ک مشاهده میکنید ایشون چت هارو پخش کرده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKian ارسال شده در September 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام لزومی نداره توضیح زیادی بدم تو عکس همه چیز مشخصه عکس اول که فحاشی و عکس دوم هم بی دلیل نه وانتد دارم نه چیزی Ta/ میده و فریز میکنه! و مهم تر از اون عکس سوم که تو PB فشار خوردن و لایس متریال رو الکی ساسپند دادن.طبق قوانین مجازات بشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/files/3sl8_screenshot_(237)_thumb.png]http://uupload.ir/files/d68a_screenshot_(236)_thumb.png[/IMG][/URL] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2020 @VirusSajjad شکایت شما قبول شد! @Redux شکایت شما رد شد! نقل قول حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. @TheRaGe شکایت شما قبول شد! @Kian81 شکایت اول شما در رابطه با فحاشی قبول شد! شکایت دوم شما به دلیل خراب بودن لینک رد شد! شکایت سوم شما رد شد! (کار افسر مربوطه صحیح میباشد زیرا شما جلوی افسر مربوطه اقدام به ساخت اسلحه کردید.) نقل قول • مسدودیت مجوز ها (Suspend): مجوز مواد اسلحه(Materials): - هنگامی که جلوی افسران پلیس اقدام به فروش و یا ساخت اسلحه می کنند استفاده می شود. [ بر روی سطح 10+] نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در September 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به من الکلی /mv داده . بعد میگه فزولی نکن |: • شاهد ها: خدا شاهده ناموسا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ecstasy ارسال شده در September 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من به ماشین ایشون نکوبیدم اصلا ندیدمش کجا هست ولی وانتد داده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 1 ساعت قبل، Domination گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من به ماشین ایشون نکوبیدم اصلا ندیدمش کجا هست ولی وانتد داده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتمو پس میگیرم. بنده خدا اشتباه کرده 1 نقل قول وقتی به آینده فکر میکنی، خود به خود کم کار میشی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2020 @yousefe418 شکایت شما رد شد! نقل قول حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. @Domination به درخواست خودتان شکایتان پس گرفته شد در نتیجه شکایت شما رد میشود! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cyber ارسال شده در September 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. / اول اینکه اگر کسی از بنده شکایت داره میتونه بیاد توی انجمن و از بنده شکایت کنه و این هیچ ربطی به نیروی پلیس نداره ایشون مگر ادمین هستند که میاد میگه ازت شکایت شده برای همین لایسنست مسدود میشه ؟ از این بگذریم این شخص چند ساعت پیش 1 ساعت منو تعقیب میکرد و هر جا میرفتم پشت سر من میومد و یک شخص دیگه رو گرفته بود که هی بیاد پشت سر من و خودشو بکنه زیر مانستر من و مداوم میومد زیر مانستر من ، خودش خودشو میکرد زیر مانستر شخص میاد مزاحمت ایجاد میکنه و میخاد مانستر منو بترکونه ، اول و دوم و سوم که به خودم مربوط میشه و من دوس داشته باشم شکایتشو میکنم و دوسم نداشته باشم باز به کسی ربطی نداره این شخص از جایگاه Cop و cmd هایی که در اختیارش هست سوء استفاده کرده. لذا تقاضای پیگیری و اشد مجازات برای ایشون رو دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 @Cyber با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد! (طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه صحیح میباشد زیرا شما اقدام به رد شدن از روی ماشین افراد شده اید.) نکته: از شکایت های بیخود و بی دلیل بشدت خودداری کنید! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazl1384 ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد دادن الکی همینطور که در ss مشخصه من کنار pb واستاده بودم که UTM_JOKER بدونه دلیل جریمه میکنه با voice دلیل میخوام جواب میده اگه accept نکنی وانتد میدم میگم به چه دلیلی منو وانتد 3 میکنه برا اینکه زمانه jail زیاد نشه مجبور به g کردن شدم لطفا پیگیری کنید • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/files/to46_ag-sa-0166.jpg http://uupload.ir/files/h1k_ag-sa-0165.jpg http://uupload.ir/files/dkxi_ag-sa-0164.jpg http://uupload.ir/files/nww_ag-sa-0163.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 @Abolfazl1384 با سلام خدمت شاکی محترم لطفا شکایت خودتون رو در قسمت شکایت سپس لیدرها ذکر کنید سپاس شکایت شما رد شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: MT/ دادن به خودشون. • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 @EMiliX شکایت شما قبول شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnGeLo ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده وانتد داشتم و زیر پل قطار شهر lv بودم که ایشون اومد و حرکتی نکردم که رانر نشم و ایشان بعد از اخطار ها بدون توجه به پرت شدن من زیر پل وانتد داد و منو کشت ، واسم جالبه چقدر راحت اعضای پلیس از فاصله عمودی سواستفاده میکنن واسه جمع آوری گزارش • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 @AnGeLo با سلام شکایت شما رد شد! نقل قول حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام MZ/ دادن به Cop • شاهد ها: __ • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک به @djamer ارسال شد. نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود. #فشار بهش یاد بدید الکی وانتد رمینگ نده! یاد آوری برای دوسته عزیزمون: حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/8pos_ag-sa-0111.jpg 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترم پلیس دپارتمنت ایشون Speedc گذاشته بودن و من رد شدم و بعد از 5 دقیقه که نرسیدن به من و تایم تیکت تموم شده بود اومدن و به من تیکت دادن در صورتی که وقتی تایم تیکت تموم میشه ایشون مجاز به همچین کاری نیستند امیدوارم که رسیدگی بشه. • شاهد ها: مدارک کافیست نیاز به شاهد نیست هر چندم که توعکس هستن. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 در 13 ساعت قبل، Carroll گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام MZ/ دادن به Cop • شاهد ها: __ • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک به @djamer ارسال شد. شکایت رو پس میگیرم نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 در 32 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: سلام عزیزم، از مدرست چخبر؟ مشقاتو نوشتی؟ میدونستی شکایت بی مورد مجازات داره؟! اومدی میکوبونی بهم طلب هم داری؟ مدارک به @djamer فرستاده شد. در ضمن باید بدونی که من مثل تو نیسم 10 بار تست رجکت شم از رمینگ اسکرین شات نگیرم شو بخیر =))))) به به بچه خوشگل خودشو نشون داد عزیزم اسکرین شات نمیگیرن اسکرین شات نمیتونه مدارکت رو کامل کنه تو باید فیلم تهیه کنی بعد شاخ بشو درضمن اینو بگم که تو انقدر بزرگ نیستی که به بقیه میگی مشقتو نوشتی چون تو هنوز مدرسه ای هستی. و در اخر ما هم مثل شما نیستیم از پشت با کمبت بزنیم کسیو بعد شاخ شیم وسلام نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 در 4 دقیقه قبل، NimaB گفته است: عزیزم اسکرین شات نمیگیرن اسکرین شات نمیتونه مدارکت رو کامل کنه تو باید فیلم تهیه کنی بعد شاخ بشو من جایی از قوانین ندیدم که اسکرین شات کامل نکنه! در 5 دقیقه قبل، NimaB گفته است: درضمن اینو بگم که تو انقدر بزرگ نیستی که به بقیه میگی مشقتو نوشتی چون تو هنوز مدرسه ای هستی. نکنه تو هستی؟ در 6 دقیقه قبل، NimaB گفته است: و در اخر ما هم مثل شما نیستیم از پشت با کمبت بزنیم کسیو بعد شاخ شیم به اون تایپک مراجعه کن ببین Whokill زده Deagle نه کمبت =))))) نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده مسافر داشتم و داشتم به LV میرفتم. پلیر .Luka. رادار گذاشته بودن و وارنش هم اومد سرعت غیرمجاز رفتم قبول دارم.(البته برای سطح 7 باید 200$ جریمه میکردن ولی مشکلی نیس) لاین مخالف هم رفتم قبول دارم اما یهو پلیر iMehRaD , وارد صحنه شدن گفتن لاین مخالف اومدی من فکر کردم میخوان جریمه کنن گفتم باشه سریع بعد لایسنس درایو منو برای 3 ساعت suspend کردن. تو قوانین اقلیت پلیس دپارتمنت هم ذکر شده گواهینامه افراد فقط در مواقعی مورد مسدودیت قرار میگیرد که فرد مورد نظر حداقل دارای سطح 8 باشد. شما مجاز به باطل کردن License بازیکنان بدون دلیل موجه نیستید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در ۱ ساعت قبل، RezAORTEGA گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده مسافر داشتم و داشتم به LV میرفتم. پلیر .Luka. رادار گذاشته بودن و وارنش هم اومد سرعت غیرمجاز رفتم قبول دارم.(البته برای سطح 7 باید 200$ جریمه میکردن ولی مشکلی نیس) لاین مخالف هم رفتم قبول دارم اما یهو پلیر iMehRaD , وارد صحنه شدن گفتن لاین مخالف اومدی من فکر کردم میخوان جریمه کنن گفتم باشه سریع بعد لایسنس درایو منو برای 3 ساعت suspend کردن. تو قوانین اقلیت پلیس دپارتمنت هم ذکر شده گواهینامه افراد فقط در مواقعی مورد مسدودیت قرار میگیرد که فرد مورد نظر حداقل دارای سطح 8 باشد. شما مجاز به باطل کردن License بازیکنان بدون دلیل موجه نیستید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتمو پس میگیرم 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.