RedCloud ارسال شده در دیروز در 05:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:26 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من اومدم سی ان ان برای گذاشتن ad/ بعد دیدم یک پلیس با نام Meqdad اونجاست رفتم که ad/ بزارم دیدم اخطار داد بیاید پایین از موتور پیاده شدم دیدم لایسنس گواهینامه بنده را گرفت اصلا به چه دلیلی نه تند رفتم نه رایل مخالف رفتم و ... • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در دیروز در 10:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:23 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول - تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Sami ارسال میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دیروز در 13:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:11 @RedCloud شکایت شما در دست بررسی .... @Suffer شکایت شما رد شد. افسر مربوطه کار اشتباهی انجام ندادند! نتنها در مدرک مشخص هست که ایشان با تلفن صحبت میکنند، اگر هم توهین در نظر بگیریم صحبتشان را شدت پایین میباشد که مشکلی ندارد در مقابل همکاران مورد دارد! طبق قوانین دسته ویژه: نقل قول علاوه بر استفاده از زبان ناپسند بر روی همکاران، ما همچنین فعالیتهای زیر را ممنوع میدانیم: - جر و بحث (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) - تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) 39 دقیقه قبل، Sami گفته است: @RedCloud شکایت شما در دست بررسی .... @RedCloud شکایت شما رد شد. علت گرفتن لایسنس رانندگی به استناد از مدرک ارسالی رانندگی اشتباه - پارک اشتباه (حرکت در پیاده رو) هست نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleCTeD ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای رهبر اقلیت ارسال شد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای رهبر اقلیت ارسال میشود. ویرایش شده 21 ساعت قبل توسط EleCTeD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل @EleCTeD شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی ایشان AFK نبودند فقط صرفا به نفر اول تیکت پرداخته اند. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.