Sami ارسال شده در چهارشنبه در 16:49 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:49 با سلام خدمت شاکی محترم. @BLUM شکایت شما رد شد. مدرک شما فاقد اعتبار و منطق میباشد! 1 نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در پنجشنبه در 17:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:36 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/034b02_25۲۰۵۶۰۴-1560x720.mp4 24 دقیقه قبل، FearMaster گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/034b02_25۲۰۵۶۰۴-1560x720.mp4 با عرض ادب و احترام پس میگیرم به دلیل((دوستی)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در پنجشنبه در 18:15 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:15 با سلام خدمت شاکی محترم. @FearMaster شکایت شما رد شد. (درخواست خودتان) نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در شنبه در 14:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:49 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم فرار میکردم و تیکت میخواست بده من با اینکه رفتم جلو تر و ایستاده بودم و G کردم بودم وانتد داد مدارک کامل رو باید خودش ارائه کنه • شاهد ها:- • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/3ae504_25agsa-mp-2025-01-04-07-22-52-197372352.jpg ویرایش شده شنبه در 14:50 توسط TheSmarTy نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در شنبه در 15:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:45 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: MP/ اشتباه در صورتی که هم من وانتد بودم هم کسی که بقلم بود وانتد کیل بود.طبق قوانین درخواست ارسال مدارک رو دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ✯OuTLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در شنبه در 16:39 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:39 با سلام خدمت شاکی محترم. @TheSmarTy شکایت شما در حال بررسی میباشد... @AmirLichtشکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی. افسر مربوطِ 24 ساعت فرصت برای ارائه مدارک را دارا هستند. نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در شنبه در 18:06 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:06 ۱ ساعت قبل، Sami گفته است: @TheSmarTy شکایت شما در حال بررسی میباشد... @TheSmarTy شکایت شما قبول شد. افسر مربوطه مجازات شدند. نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در یکشنبه در 04:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:03 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تایم تیکتش تموم شد ولی جریمم کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ارسال شد به @Sami نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در یکشنبه در 16:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:33 10 ساعت قبل، ShahidShodi گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تایم تیکتش تموم شد ولی جریمم کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ارسال شد به @Sami پس میگیرم نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در یکشنبه در 16:41 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:41 با سلام خدمت شاکی محترم. @ShahidShodi شکایت شما رد شد. (درخواست خودتان) نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hakam ارسال شده در یکشنبه در 17:26 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:26 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کشتن بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/d7b505_25Record-2025-01-10-11-50-37-317.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaSiFaM ارسال شده در یکشنبه در 18:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:04 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ارسال شد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ارسال شد. نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinBanGi ارسال شده در یکشنبه در 18:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:33 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من بورد جای جیل بعد پیاده میشه تیر می زند بعد اجک کرد رفت • شاهد ها: ---------------- • مدرک/عکس یا فیلم: ارسال شد.https://uploadkon.ir/uploads/d27705_25XRecorder-05012025-210325-0-.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در یکشنبه در 18:49 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:49 با سلام خدمت شاکی محترم. @Hakam شکایت شما در حال بررسی میباشد... @KaSiFaM شکایت شما رد شد. (توهین شدت پایین در دسته ویژه فقط بر روی همکاران مجازات دارد) قانون فروم: نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و ... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و ...) نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! افسر مربوطِ 24 ساعت فرصت برای ارائه مدارک را دارا هستند. نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hakam ارسال شده در یکشنبه در 19:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:20 1 ساعت قبل، Hakam گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کشتن بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/d7b505_25Record-2025-01-10-11-50-37-317.mp4 شکایتمو پس میگیریم و فرد خاطی رو میبخشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Ghotbi ارسال شده در یکشنبه در 19:21 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:21 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توضیحات خدمت لیدر محترم داده میشود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک خدمت لیدر محترم داده میشود. نقل قول The True Evil OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در یکشنبه در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:53 با سلام خدمت شاکی محترم. @Hakam شکایت شما رد شد. (درخواست خودتان) @2Ghotbi شکایت شما در حال بررسی میباشد... نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در یکشنبه در 21:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:54 @HosseinBanGi شکایت شما رد شد. موردی مشاهده نشد. 1 نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل @2Ghotbi شکایت شما رد شد. (طبق بررسی های انجام شده) نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
habs ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد کیل نبودم این آقا آمد وانتد کیل بد کشت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/3c6a06_25Screenshot-۲۰۲۵۰۱۰۶-۱۳۵۰۱۸.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olivia ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Mg/ بی دلیل من نزدیک مکان دولتی بودم ولی حتی در محیط بیرونی هم حضور نداشتم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: عکس 1 عکس 2 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Mz/ بی دلیل ایشون باید از دستور Mg/ استفاده میکردن مخفی کننده -مکانهای دولتی شامل محیط درونی و بیرونی Headquarter های اقلیت های دسته ویژه و همچنین زندان می باشد. در مکانهای دولتی فقط اعضای دپارتمانها، اعضای متقاضی تست ورود، مجرمان جهت دستگیری، وکیلان جهت آزادی افراد (نه تبلیغ کردن) و افرادی که توسط اعضایی با رنک بالاتر با دلیل قانع کننده آورده شدند امکان حضور دارند. به سایر بازیکنان باید 3 اخطار (MG/) جهت خروج از مکانهای دولتی داده شود، در غیر این صورت به دلیل بی توجهی به پلیس مشمول مجازات می شوند (مجازات: Faction warn) - اخطار به بازیکنان زمانی که برای شما هنگام انجام وظیفه مزاحمت ایجاد می کنند (MZ/): زمانی که در حال انجام وظیفه هستید و بازیکنان به هر نحو در روند کاری شما باعث ایجاد مزاحمت می شوند می توانید با دستور MZ/ به آنها اخطار دهید و این دستور نباید برای مورد دیگری استفاده شود. (مجازات: FW ) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (ویرایش شده) @habs شکایت شما رد شد. کار افسر مربوطه درست بوده است. @Olivia هر دو شکایت شما رد شد. کار افسران مربوطه درست بوده است. کاملا هم در مدراک شما هم در مدارک ارسالی مشخص است شما ایجاد مزاحمت انجام داده اید! موفق باشید. در ضمن مدارک شما فاقد اعتبار میباشد! (Timestamp/) قوانین فروم: Oogway: نقل قول - در مکانهای دولتی فقط اعضای دپارتمانها، اعضای متقاضی تست ورود، مجرمان جهت دستگیری، وکیلان جهت آزادی افراد (نه تبلیغ کردن) و افرادی که توسط اعضایی با رنک بالاتر با دلیل قانع کننده آورده شدند امکان حضور دارند. به سایر بازیکنان باید 3 اخطار (MG/) جهت خروج از مکانهای دولتی داده شود، در غیر این صورت به دلیل بی توجهی به پلیس مشمول مجازات می شوند (مجازات: Faction warn) Amin: نقل قول - پراکنده کردن ازدحام جمعیت (MG/): در صورتی که بیشتر از 50 بازیکن در یک محل کاری و مهم (فیلد PedSlotUsed در نوشته های F5) ازدحام کردهاند و در آن محل کاری ندارند و باعث ایجاد مزاحمت برای دیگر بازیکنان می شوند باید با دستور MG/ آنها را پراکنده کنید، همچنین این دستور برای اخطار دادن به افراد برای اینکه از مکان های دولتی خارج شوند هم باید استفاده شود. (مجازات: FW) - اخطار به بازیکنان زمانی که برای شما هنگام انجام وظیفه مزاحمت ایجاد می کنند (MZ/): زمانی که در حال انجام وظیفه هستید و بازیکنان به هر نحو در روند کاری شما باعث ایجاد مزاحمت می شوند می توانید با دستور MZ/ به آنها اخطار دهید و این دستور نباید برای مورد دیگری استفاده شود. (مجازات: FW) ویرایش شده 14 ساعت قبل توسط Sami نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
habs ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ماشین من از این آقا 10متر فاصله داشت وانتد داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل @habs شکایت شما رد شد. افسر مربوطه به این اقلیت نیست!!!! نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGBATMAN ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل کس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داخل ماشینم نشسته بودم که این آقا اومد من رو بخاطر خاموش بودن چراغ ماشین جریمه کرد در حالی که من اصلا حرکت نمیکردم و فقط ماشینم روشن بود • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/637606_25gta-sa-2025-01-07-01-18-25-241.mp4 شکایتم رو پس میگیرم خسته نباشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.