Panda ارسال شده در یکشنبه در 01:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 01:10 با سلام خدمت شاکی محترم. @HajHassan شکایت شما به درخواست خودتان پس گرفته شد, با تشکر از لطف شما. موفق باشید. نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در یکشنبه در 20:30 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:30 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام، داخل مدرک مشخص هست زبان ناپسند انجام دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده یکشنبه در 20:31 توسط HajHassan ایراد جزئی نقل قول Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در یکشنبه در 20:51 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:51 با سلام خدمت شاکی محترم. @HajHassan شکایت شما رد شد, عملکرد افسر مربوطِ مجازاتی ندارد. موفق باشید. 1 نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در یکشنبه در 21:21 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:21 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام، من راننده بودم و برادرم بغلم نشسته بود داشتیم FTP ميکردیم ایشون اومد مجوز بنده رو بی دلیل ۳ ساعت باطل کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در یکشنبه در 23:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 23:12 با سلام خدمت شاکی محترم. @HajHassan شکایت شما در حال بررسی میباشد, افسر مورد نظر @Iranian 24 ساعت فرصت برای ارائه مدارک را دارا هستند. موفق باشید. 1 نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BoyDark ارسال شده در دوشنبه در 06:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:03 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Non-Rp | بنده در باس یونت بودم که یهو ایشون اومد جلو بنده و تیر گان من خورد بهش و ایشون در باس ایونت هم دیوتی بوده و هم اتو وانتد و من 2 وانتد شدم باس یونت منو کیل کرد رفتم جیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول V͇̿I͇̿P͇̿Alone boy in the dark nightV͇̿I͇̿P͇̿ Theͥ Bͣoͫss لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در دوشنبه در 11:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:31 (ویرایش شده) با سلام خدمتِ شاکیان محترم. @HajHassan شکایت شما رد شد, طبق مدارک ارسالی توسط افسر مورد نظر شما در حین بازداشت اقدام به تیر اندازی در عموم کردید که افسر مربوطه کارِ درست را انجام دادند. @BoyDark شکایت شما مربوط به Los Santos Police Department نمیباشد, لطفاََ در بخش درست شکایت ثبت کنید. موفق باشید. ویرایش شده دوشنبه در 11:32 توسط Panda 1 نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazlfars ارسال شده در دوشنبه در 22:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 22:53 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مارو گرفت و فحاشی شدت بالا کرد و برامون جیل تو فیلم معلومه • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/c3e323_24VID-۲۰۲۴۱۲۲۴-۰۲۱۴۰۶.mp4 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در سهشنبه در 14:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:04 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ارسال شد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Note نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در سهشنبه در 18:32 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:32 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود بنده از پینتبال خارج شدم دیدم ایشون لایس منو بی دلیل ساسپند کردند. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazlfars ارسال شده در سهشنبه در 21:17 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:17 شکایتم را پس میگیرم فقط بخاطر terible 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در دیروز در 00:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:01 (ویرایش شده) با سلام خدمتِ شاکیان محترم. @Abolfazlfars شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد. با تشکر از لطف شما. @ThunderStorm شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطِ صحیح میباشد, شما در محل PaintBall و نزدیک پلیس اقدام به تیر اندازی کردید. @TAHATYLER شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطِ صحیح میباشد, شما در محل PaintBall و نزدیک پلیس اقدام به ساخت اسلحه کردید. موفق باشید. ویرایش شده دیروز در 00:01 توسط Panda نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.