JinX ارسال شده در چهارشنبه در 09:27 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 09:27 با سلام خدمت شاکی عزیز @imyasln، شکایت شما توسط خودتان رد شد. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در چهارشنبه در 17:56 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:56 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ارسال شد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر محترم @JinX ارسال شد. ویرایش شده چهارشنبه در 17:57 توسط ROKY 1 نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در پنجشنبه در 06:11 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:11 • عکس از اطلاعات کنترل پنل; • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:باسلام ایشون در boos ایشون امد جلوم تیرم خورد بهش و من را وانتد کیل کرد لطفا بررسی شود با تشکر • شاهد ها:الله • مدرک/عکس یا فیلم: 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در پنجشنبه در 22:03 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:03 درود خدمت شاکی عزیز @kadkhodaa شکایت شما رد شد! وانتد شما بی دلیل نبوده و نیازی به مدرک نیست + قوانین دسته ویژه را مطالعه کنید! موفق باشید! نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seyedseyed ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود من توسط این شخص وانتد گرفتم و وقتی اخطار اول را برای سوار شدن داد من سوار شدم تا بنده را به زندان منتقل کند اما متاسفانه ایشون بنده را پیاده کرد و دو تا اخطار دیگه رو هم داد تا لول وانتد من بیشتر بالا بره و ایشون من رو به این گونه ۳ وانتده کرد ریکورد رو هم میزارم لطفاً چت هارا از بالا به پایین میارم بررسی کنید خودتان متوجه میشوید لطفاً رسیدگی کنید. • شاهد ها:... • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/2aa018_24Screenrecorder-2024-11-18-14-32-28-204.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم @seyedseyed شکایت شما رد شد، فرد مورد نظر در این اقلیت نمیباشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل با سلام خدمت @aSoheyl، لطفا مدارک رو به بنده ارسال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.