ZombieRanger ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 (ویرایش شده) جناب @Trent شاکی محترم موضوع: Soldier Fantum در پاسخ به: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=446738 درود بر شما احتراماً به استحضار می رساند، با استناد به قوانین عمومی دسته ی ویژه، نظامی یاد شده ی فوق گناهکار شناخته شده، و به تحمل مجازات یک AV محکوم می گردد. "شما باید از تمامی M[x]/ هایی که استفاده می کنید مدرک کافی داشته باشید. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW)" منبع: https://forum.arsacia.ir/topic/3-قوانین-عمومی-دسته-ویژه/ ویرایش شده September 6, 2023 توسط ZombieRanger نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lFarbod ارسال شده در September 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر محترم فکشن pd این اقای Wolf به من یه Ticket $450 داد که من لول 1 هستم و 70$ داشتم و بهشون گفتم من پولم نمیرسه گفت به من ربطی نداره ریپورت هم دادم گفتند شما که لولتون 1 هست باید Ticket $75به شما بده و در صورتی که ایشون ticket $450 داده و من هم 70$ داشتم نتونسم پرداخت کنم که ایشون من رو 3 وانتده کردند لطفا رسیدگی کنید. • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/sia5l3bbm0q3/Screenshot_۲۰۲۳۰۹۰۹_۲۳۲۰۵۶_AGSA.jpg.htm ویرایش شده September 9, 2023 توسط FarbodMZ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 جناب @FarbodMZ شاکی محترم موضوع: Soldier Wolf در پاسخ به: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=448103 درود بر شما احتراماً به استحضار می رساند، با استناد به قوانین داخلی دپارتمان پلیس، نظامی یاد شده ی فوق بی گناه شناخته می شود. "- خاموش بودن چراغ ها در شب -- $450" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام منی که دسته متوسط ام و دراگ و گان برای من مجازه داشتم با گان به دیوار شلیک کردم که اومد و مجوز متریال منو باطل کرد. در صورتی که افسر های دیگر چنین نمی کردند. در صورت رد لطفا توضیح داده شود. • شاهد ها: خیلی ها بودن کنارم • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 1 1 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 شاکی محترم @CalaCe موضوع: شکایت از Officer IRanian به دلیل باطل کردن گواهی حمل متریال شکایت شما مبنی بر مدارک ارسالی از افسر نام برده شده رد شد و عمل افسر قانونی بوده است. مجوز مواد اسلحه(Materials): -هنگامی که جلوی افسران پلیس اقدام به فروش و یا ساخت اسلحه می کنند استفاده می شود. [بر روی سطح 10+] ملاک قضاوت و تنبیهات قوانین انجمن میباشند، لطفا ابتدا قوانین را مطالعه کرده و از شکایت بی مورد خودداری کنید. موفق باشید 1 1 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود خدمت لیدر و ساب لیدر محترم اقلیت پلیس دپارتمان نقل قول شما باید از تمامی M[x]/ هایی که استفاده می کنید مدرک کافی داشته باشید. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW) در صورتی که برای شخصی از دستورات M[x]/ استفاده کردید و در بار اول یا دوم اخطار دادن Wanted برای شما نمایان شد، حتما باید بقیه ی M[x]/ ها را به تعداد 3 بار برای او ارسال کنید تا تمامی اخطار های لازم برای بازیکن فرستاده شده باشد. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW) تمامی اخطار ها باید حداقل 3 بار به بازیکن داده شده باشد. (مجازات: بار اول اخطار لفظی و در صورت تکرار FW) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک خدمت @ZombieRanger @FrozenThrone ارسال گردید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 متشاکی @TheExpert موضوع: شکایت از Soldier Wolf به دلیل عدم ارسال اخطار کافی شکایت شما قبول شد اخطار های لازم به فرد خاطی داده شد نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fossil ارسال شده در September 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این آقا بجای انکه به من 3 بار اختار بدهد و بد من رو 5 ستاره کند 1 بار اختار داد و بد من رو 5 ستاره کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iBenyamin ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون میاد و موقعی که 3 تا اخطار رو میده بلافاصله وانتد میده در صورتی که باید 10سانیه صبر کنه! ساب لیدر از این کارا کنه دیگه از ممبر ها چه انتظاری دارید! • شاهد ها: مدارک واضحه • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 14, 2023 توسط iBenyamin 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 @fossil موضوع شکایت از Officer Iranian به دلیل عدمه ارسال اخطار کافی شکایت شما قبول شد اخطار های لازم به فرد خاطی داده شد نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 جناب @iBenyamin شاکی محترم موضوع: Chief Frostmourne در پاسخ به: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=449812 درود بر شما با احترام، نتیجه ی بررسی شواهد، مدارک و اظهارات موجود به شرح زیر تقدیم می گردد. آن چه که عرض کردید مربوط به جرم Running می باشد. "زمانی که می خواهید مجرمی را که حق تسلیم دارد دستگیر کنید باید به او سه بار MS/ بدهید و اگر تا 10 ثانیه پس از دریافت 3 اخطار همچنان تسلیم شما نشد و سوار ماشین شما نشد و با شما نیامد باید به او درجه تعقیب Running بدهید (حتماً قبل از اینکه وانتد Running بدهید مدارک کافی جمع آوری کنید) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP)" فرصت 10 ثانیه ای ایستادن و همکاری کردن پس از اخطار سوم "MT" در قوانین اجبار نشده است. ضمنا شما در هر صورت مشمول دریافت 3 ستاره Ignoring Cop بودید زیرا قبل از آن با وجود دریافت 3 اخطار فرار کردید، به جای 3 اخطار در واقع 6 اخطار و بسیار بیشتر از 10 ثانیه به شما فرصت همکاری داده شده بود. نظامی یاد شده ی فوق بی گناه شناخته می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده نمی دونم اگه که با پلیس همکاری کنم مجازات بنده کیل شدنه ؟ یا که در غیر این صورت ؟ • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: https://imgurl.ir/uploads/u26428_IMG_20230918_171405_754.jpg ویرایش شده September 18, 2023 توسط faty1 متن افزوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 بازیکن عزیز @faty1 موضوع: شکایت از Colonel Hoxein شکایت شما به دلیل عدم داشتن Timestamp رد شد. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون لایسنس درایونگ من گرفتن و سه ساعت suspended drive license دادن بدون هیچ دلیلی • شاهد ها: نیاز نیست • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/qbgcqm46n7i9/Screenshot_۲۰۲۳۰۹۱۸-۲۲۵۲۱۵_AGSA.jpg.htm مدارک بیشتر خودشون باید ارسال کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 شاکی محترم @amirrezak1nggg موضوع: شکایت از Officer Iranian به دلیل ساسپند بی دلیل شکایت شما رد شد! با توجه به مدارک ارسالی از افسر، گواهینامه شما به دلیل رانندگی اشتباه مسدود شده است. هنگامی که از قصد با خودروی خود و نقض قوانین رانندگی به آزار و اذیت دیگر بازیکنان میپردازید و میدانید گناهکار هستید از شکایت بی مورد خودداری کنید! 1 1 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتت بی دلیل • شاهد ها: @mahdiabbasii • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/img/image/93/e525b5a37507f20bfa6a416f4c5d240d/Screenshot-۲۰۲۳۰۹۱۸-۰۰۳۸۴۱-AGSA.jpghttps://www.uplooder.net/img/image/62/f2900691ddae6bf2bc35a6c220855c5b/Screenshot-۲۰۲۳۰۹۱۸-۰۰۳۸۳۶-AGSA.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 (ویرایش شده) شاکی عزیز @Mamad870ojbvvnoh موضوع: شکایت از Officer Wolf به دلیل وانتد بی دلیل شکایت شما رد شد! 1.سیستم وانتد دهی اتوماتیک می باشد و تمامی وانتد ها دارای دلیل از طرف اخطار ارسالی از خود سرور هستند 2.در مدرک ارسالی از خودتان شما به دلیل Civil attack (حمله به شهروندان) یک عدد وانتد دریافت کرده اید! لطفا از قبل از شکایت کردن کمی تأمل و تفکر کنید. ویرایش شده September 20, 2023 توسط FrozenThrone نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLDaR ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وسط جاده ایستاده در مسیر خودم خوردم بهش بی دلیل..درضمن برا یکی دیگه اخطار میده وانتدش رو به من میده.... • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم:https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-1409_bypd.jpg https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-1410_llba.jpg ویرایش شده September 20, 2023 توسط DeLDaR اپلود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در September 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2023 @DeLDaR شکایت شما به دلیل خرابی لینک رد شد. (عدم داشتن مدرک) نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empyrium ارسال شده در September 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ابطال مجوز رانندگی بدون دلیل. • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/img/image/26/751a4245ae67b38e63b1d1953295512a/license-2.png ویرایش شده September 21, 2023 توسط Empyrium نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aqaahmad ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و احترام نقل قول انتقال قانون به قوانین عمومی دسته ویژه: • قوانین فوقالعاده: نکات برای استفاده از برخی وسایل نقلیه (Hunter, Hydra و Rustler) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) اگر مجرم فراری (Runner) باشد و نتوانید او را با وسایل دیگر دستگیر کنید میتوانید از Rustler (وقتی مجرم در LS است) استفاده کنید. زمانی که مجرم سوار هواپیما/هلیکوپتر/قایق باشد میتوانید از Hunter یا Hydra استفاده کنید. در صورتی که مجرم وانتد حق تسلیم بود ایشان با Rustler وارد LV شدن و از هوایی به زمینی به ما رسیده و /MS میدن و میگن از دستور /Handsup استفاده کنیم. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای @FrozenThrone و @ZombieRanger ارسال شد. ( کیفیت مدارک پایین است اما همه چیز مشخص است در صورت نیاز مدارک کیفیت بالاتر با حجم بالاتر ارسال میشه. ویرایش شده September 22, 2023 توسط aqaahmad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 جناب @Empyrium شاکی محترم موضوع: Officer The_Guardian در پاسخ به: https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=452721 درود بر شما احتراماً به استحضار می رساند، با استناد به قوانین عمومی سرور، نظامی یاد شده ی فوق بی گناه شناخته می شود. "برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود)" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PmPGuG ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 •عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در حالی که من سه w بودم. منو کیل کرد و ۵۰ مین به جیل رفتم در عکس اسمش هست • شاهد ها: Political • مدرک/عکس یا فیلم:https://uplod.ir/ml74i7x56px1/Screenshot_2023-09-22-21-04-18-107_ir.arsacia.sa.jpg.htm 1 نقل قول بهترین انتقام، یک موفقیت بزرگ است! My account : My brother: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دوربین کنترل سرعت منو گرفت و هشدار اخر رو که بهم داد من تا خواستم ترمز کنم بهم فرصت نداد و سر ۲ ثانیه وانتد رانینگ بهم داد.... من سر وارن سوم میخواستم وایسم ولی نزاشت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-0227_axq4.jpg نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir0133 ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همانطور که در مدارک مشاده میکنید ایشون تحدید وانتد را وسط اخطار های اخطار های اولیه را جهت g کردن فرستادن ! • شاهد ها: خدا . • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/gj2pam6kadem/AG-SA-0327.jpg.htm 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.