Holyevil ارسال شده در April 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون منو بی دلیل مجوز متریال منو sus کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2022 سلام احترام @Moltaf شکایت شما تایید شد با افسر مربوطه برخورد خواهد شد. @SKyAllSKy در حال برسی... @Enerex در حال برسی... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2022 سلام و احترام @CptAmirIR شکایت شما تایید شد. افسر مربوطه مجازات خواهد شد. @SKyAllSKy شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. @Enerex شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مدرک گویاست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر مربوطه ارسال شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aggresive ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مدرک HighSpeed رو میخوام چون برای من وارنی نیومد و اصلا پلیس سوار ماشینی نبود و اینکه SpeedLimit برای ماشینم فعال بود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 @Mohammad شکایت شما رد شد، بازیکن دیگر در اقلیت حضور ندارد. @void شکایت شما رد شد، بازیکن دیگر در اقلیت حضور ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmBerat ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جعل activity ایشون اومدن علمی بهم ticket دادن • شاهد ها:-- • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 @AmBerat شکایت شما رد شد افسر مربوطه لیدر اقلیت میباشید میایست در تاپیک شکایت از لیدر ها پست بزارید, موفق باشید 3 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در May 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد الکی • شاهد ها:-- • مدرک/عکس یا فیلم: https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-0807_il8j.jpg نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در May 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 سلام و احترام @025 شکایت شما رد شد, عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در May 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساسبند بی مورد در خواست مدرک دارم • شاهد ها:--خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در May 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دلیل؟ یا شایدم من از قوانین جدید خبر ندارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-0181_mqu7.jpg نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidRezaK ارسال شده در May 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2022 @TheSolo شکایت شما رد شد و عملکرد مأمور پلیس درست بوده است. شما توسط پلیس فدرال گذارش شده اید. @NoThinG شکایت شما رد شد و عملکرد مأمور پلیس طبق مدارک درست بوده است. نقل قول HamidRezaK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Katarina ارسال شده در May 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم با ماشین مکانیک کار میکردم این اقا اومد و لایسنس منو تیک کرد و رفت من در خواست مدرک دارم ازشون که به چه دلیلی دقیقا این کارو کردن؟ برام واقعا سواله و مورد بعدی اینکه از اونجایی که در فوروم نوشته رعایت نکردن قوانین ساسپند 3 ساعته داره، پس چرا ایشون اومدن فقط لایس منو تیک کردن و رفتن؟؟ لطفا رسیدگی کنید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده May 29, 2022 توسط Katarina نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در May 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2022 سلام و احترام @Katarina شکایت شما در حال برسی میباشد... نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در May 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2022 @Katarina شکایت شما رد شد و عملکرد مأمور پلیس طبق مدارک درست بوده است. مخفی کننده - رعایت نکردن قوانین مهم رانندگی (مثل رانندگی در لاین مخالف، رانندگی در پیاده رو، تصادف های زیاد و شدید) --- دفعه اول گرفتن مجوز --- دفعه دوم 1,500$ --- دفعه سوم 3,000$ 1 نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooya89 ارسال شده در May 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من وانتد کیل نبودم الکی کیل داد طبق قانون فروم FW داره شکایت دوم هم زبان ناپسند هست بهم گفت Low level و گفت گ....ی نیستی. باید با 2 FW اف پی 80 بشه ممنون • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-0002_yakj.jpg ویس: https://ucarecdn.com/18bad565-b3e2-450b-afbc-58b2434f9356/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در May 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2022 سلام و احترام @Pooya89 شکایت شما در حال برسی میباشد... نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2022 با سلام دوباره شاکی محترم: @Pooya89 شکایت اول شما رد شد, مدرک شما برای اثبات DM مأمور پلیس کفایت نمیکند, اگر مدرک محکم تری مثل (فیلم) دارید مجدد گزارش دهید. همچنین گزارش دوم شما هم رد شد. [ زبان ناپسند با شدت پایین فقط در برابر همکاران مجازات دارد! ] نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم یکی کیل میکردم وانتد هم نداشتم و این اقا منو الکی کیل کرد (DM) _ کلاب NG هم بسته بوده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 سلام و احترام @Lazyboy شکایت شما رد شد, مدرک شما برای اثبات DM مأمور پلیس کفایت نمیکند, اگر مدرک محکم تری مثل (فیلم) دارید مجدد گزارش دهید. نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soldie ارسال شده در June 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من پینت بال بودم که اقای Mohammad13.. به من اخطار داد که وایستم ولی من فرار کردم ولی تا دیدم اخطار 3 تا وانتد رو داره میده واستادم اونم منو کیل کرد بعدم 1مین بعد بهم وانتد داد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Radan ارسال شد. خسته از خنده هایِ غمگین!(: ───• · · · ⌞⌝ · · · •─── ───• · · · ⌞⌝ · · · •─── نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosein700 ارسال شده در June 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون تو پینت بال ایستاده گواینامه مردم میگیره گواینامه بنده هم گرفته بهش میگم مرز داری میگ دقیقا مدارک هم موجوده. بدون پس دادن گواینامه بنده هم رفت. واقعا این افراد باید عضو پلیس باشن؟ توی عکس ها مشخصه • شاهد ها: ایشون هم برادر بنده هستن که مشاهد این اتفاق بودن البته ایشون در لحظه در بازی حضور نداشت ولی بقل دست من شاهد بود • مدرک/عکس یا فیلم: عکس اول : عکس دوم: 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGa ارسال شده در June 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من دستم خورد توی NRG ایشون G زدم بعد بدون هیچ اخطاری میاد Wanted میده Activity ندارین باید الکی Wanted بدین؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2022 سلام و احترام @soldie شکایتتون رو در قسمت گزارش اعضا FBI مطرح کنید. @hosein700 شکایت شما رد شد و عملکرد مأمور پلیس طبق مدارک درست بوده است. @MeGa شکایت شما رد شد, وانتد بدرستی داده شده است. نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.