Omid ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 @rezagamer شکایت شما رد شد، کار افسر مربوطه صحیح بوده است. @teimoor شکایت شما رد شد. نقل قول حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون پشت من در حال رانندگی بودن که فکردم با من کاری دارن کامیونو نگه داشتم ببینم چیکار داره بهم وانتد داد اونم بی دلیل از لیدر مربوطه درخواست دارم به این موضوع رسیدگی کنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون داشتن تیر اندازی میکردن به من و کولیدر و لیدر معلم • شاهد ها: خودم و خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 پس میگیرم شکایتو ولی لطفا فقط بهش گوشزد کنید 1 نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 @OverGrown شکایت شما به درخواست خودتان رد شد! @Kingreza شکایت شما رد شد! مدارک شما کافی نمیباشد. نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hajesmi ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون دوربین کنترل سرعت گذاشته بودن و سرعت من ثبت شد و سپس به مدت 10 دقیقه از دستشون فرار کردم تا خود سرور پیام داد شما تونستین فرار کنین و نیاز نیست جریمه پرداخت کنین و ایشون وانتد عدم پرداخت جریمه به من داد و من تقاضا دارم رسیدگی کنید • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 @hajesmi شکایت شما قبول شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TigerMasteR ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم از پلیس فرار میکردم و به اخطار ایشون توجه نکردم قبول دارم ولی اونجایی که ایشون با ماشین شخصی بودن رو قبول ندارم قانون جدید هست که بشه با ماشین Personal مجرم گرفت¿ • شاهد ها: شاهد ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/img-20211130-wa0023_zpkg.jpghttps://s4.uupload.ir/files/img-20211130-wa0024_fzq2.jpg در 4 ساعت قبل، tigermaster گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم از پلیس فرار میکردم و به اخطار ایشون توجه نکردم قبول دارم ولی اونجایی که ایشون با ماشین شخصی بودن رو قبول ندارم قانون جدید هست که بشه با ماشین Personal مجرم گرفت¿ • شاهد ها: شاهد ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/files/img-20211130-wa0023_zpkg.jpghttps://s4.uupload.ir/files/img-20211130-wa0024_fzq2.jpg با کوچک کردن دیگران هیچکس بزرگ نخواهد شد شکایتم رو پس میگیرم ویرایش شده November 30, 2021 توسط tigermaster 1 2 نقل قول برای آنان که مفهوم پرواز را نمیفهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی ??? ????? ??? ?? ??? ?????????? ??? ??????? ?? ??????` ??? ?????? ??? ?????' ??? ??????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 @tigermaster شکایت شما به خواست خودتان رد شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در December 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درخواست کمک از بازیکن نقل قول یک پلیس مجاز به درخواست کمک از بازیکنان نیست و فقط از اعضای دسته ویژه میتواند درخواست کمک کند (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: مدارک کافیست. • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/shekayate_olden_c0q1.mp4/ 2 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 نقل قول در انتقام گرفتن، انسان با دشمن خود برابر است؛ ولی در چشم پوشی از ان؛ او مقامی بالاتر دارد. درخواست شکایت خود رو پس میگیرم. @Omid طبق قولی که دادید لطفا تذکر های لازم رو به فرد بدید تشکر. @Olden نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 @MaSiH شکایت شما به خواست خودتان رد شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بی مورد و درخواست مدرک دارم • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: در 2 ساعت قبل، seprooz123 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بی مورد و درخواست مدرک دارم • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: عذر خواهی کرد شکایتم رو پس میگیرم مجازات صورت نگیره ولی تذکر بدید بهش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 @seprooz123 شکایت شما به خواست خودتان رد شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radiance ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه چیز تو عکس مشخصه هنگام انجام وظیفه و Speedc AFK و دادن تیکت اشتباه • شاهد ها عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه چیز واضح و مشخص نیاز به توضیح برای AFK کردن ایشون موقعه Speed نیست • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده December 7, 2021 توسط Radiance نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 @Radiance شکایت اول و دوم شما قبول شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در December 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:سلام بنده وانتد کیل بودم ایشون با یه کاپ دیکه اومدن من یک نفر بودم منو Ta/ کردن و با اسپری کیل کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم در 14 دقیقه قبل، iHesam گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:سلام بنده وانتد کیل بودم ایشون با یه کاپ دیکه اومدن من یک نفر بودم منو Ta/ کردن و با اسپری کیل کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم پس میگیرم راستش اهل شکایت نیستم ویرایش شده December 12, 2021 توسط iHesam 1 نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 @iHesam شکایت شما به خواست خودتان رد شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XoXo ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لو دادن چت فکشن • شاهد ها: .. • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-12-12_23-33-45-082_100_unoj.mp4 1 نقل قول (♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧) رفیق. باد باشی خاکتم. درخت باشی برگتم. چشمه باشی آبتم. هر جا باشی یادتم. (♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 @Momi شکایت شما رد شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در December 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گرفتن بی دلیل مجوز گان . من به هیجکس تیر اندازی نکردم • شاهد ها: .. • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-12-14_12-47-16-131_whx6.mp4/ نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2021 @salehsali شکایت شما رد شد! (طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه مجازات شما صحیح می باشد) نقل قول مجوز اسلحه (Weapon): - بر روی افرادی که جلوی افسران پلیس اقدام به تیراندازی و یا کشتن سایر افراد می کنند استفاده می شود. [ بر روی سطح 10+] نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kianoosh ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من رو کیل کردن با هلیکوپتر • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول زندگی یه فیلمه و ما بازیگراش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 @Kianoosh شکایت شما رد شد! (1-مدارک کافی نیست 2- شما باید شکایت خود را در قسمت (شکایت اعضا) مطرح کنید ) نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رانندگی در مرکز شهر با سرعت بالا • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.