Daddy ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در 1 ساعت قبل، SaeedAlpha گفته است: @Brucelee شما در بین مجرم ها بودید و همچنین به افسر مربوطه شلیک کردید و کار افسر مربوطه صحیح بود. ( شکایت شما رد شد ). @BDG اخطارات لازم برای افسر مربوطه داده شد. ( شکایت شما قبول شد ). @Leox شکایت شما در حال بررسی است. لطفا منتظر باشید. @Ftig با توجه به درخواست خودتان شکایت شما رد شد. @Norvis به خاطر این بازیکن بنده شکایتم رو پس میگیرم ولی شاخ نشو نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 @Leox با توجه به درخواست خودتان، شکایت شما رد میشود. ( لطفا در هنگام گزارش دادن هر اعضایی، سعی کنید از لفظ مناسب تری استفاده کنید ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه چیز تو مدرک معلومه من سرعت بالا میرفتم خب ولی ایشون نتونست منو بگیره و تایمش تموم شد ولی بعد از تایم 10 دقیقه امد وارن واتند داد و گفت باید تیکت رو پرداخت کنم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 15 ساعت قبل، depman گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه چیز تو مدرک معلومه من سرعت بالا میرفتم خب ولی ایشون نتونست منو بگیره و تایمش تموم شد ولی بعد از تایم 10 دقیقه امد وارن واتند داد و گفت باید تیکت رو پرداخت کنم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم ! نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @depman با توجه به درخواست خودتان، شکایت شما رد میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blade ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من وانتد داشتم و نمیتونستم حرکت کنم [freeze] شده بودم و ایشون بدون توجه منو کشت. • شاهد ها: تمام کسانی که در ان زمان در پینت بال بودن • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @miladjn شکایت شما رد شد. ( مدارک شما ناقص هست و هیچ مدرکی دال بر فریز (Freeze) بودن در مدرک شما دیده نمیشود). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من تو دریا بودم و وانتد داشتم اما همونجور که میبینین ایشونو find کرده بودم که اگر نزدیک شدن بیام بالا سریع و تسلیم بشم اما آخر کار که داشتم میومدم بالا کشته شدم که ایشون بلافاصله دوتا اخطارو داد در همین حین و دید کشته شدم وانتد داد، ایشون چجوری تشخیص دادن قصد بنده فرار بود؟! مگه من سوار موتور ماشین یا ... بودم و داشتم فرار میکردم؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-07-20_23-08-27-367_2d5.mp4/ ویرایش شده July 23, 2021 توسط Reject 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @Reject شکایت شما رد شد. ( کار افسر مربوطه صحیح بوده است ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial2007 ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من وانتد نداشتم همونطور که میبینید ایشون بی دلیل به من سه تا اخطار داد حتی سوار هم شدم ولی قصد ایشون آزار بود و اخطار سوم هم داد و فوری سه وانتد کرد و کیل داد منو • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: https://s4.uupload.ir/files/samp_1_x17i.jpg https://s4.uupload.ir/files/samp_2_v8b.jpg ویرایش شده July 25, 2021 توسط danial2007 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم. @danial2007 شکایت شما رد شد. ( اگه تحت تعقیب نباشید سرور به طور خودکار نمیذاره کسی از /MS استفاده کنه و این یعنی ممکنه مشکل از اینترنت شما باشد ). ویرایش شده July 25, 2021 توسط SaeedAlpha نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام در جلوی Paintball حدود 15 الی 20 نفر ایستاده و ایشان شروع به هشدار بی دلیل به بنده و سپس وانتد بی دلیل شدند و پس از اینکه بنده تسلیم سوار بر ماشین شدم ایشان وانتد فرار را به بنده داد و کاملا بی دلیل و مضحک!!!!! سپس بنده را به قتل رساند امیدوارم با عدالت کامل مجازات ایشان اعمال شود • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @Nuclear با توجه به مدارک ارسالی، کار ایشان صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون من رو با تیر میزنن وقتی هم ازشون میپرسی چرا زدی یادشون نمیاد و داخل فیلم کاملا مشخصه • شاهد ها: از خدا بالاتر دیگه کی باشه؟ • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/my_video_y4zt.mp4/ 6 نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AllEYSONME ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون هیچ دلیلی به من وانتد داد • شاهد ها: چشمام • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 29, 2021 توسط AllEYSONME 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 در 6 ساعت قبل، parsa1519 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون من رو با تیر میزنن وقتی هم ازشون میپرسی چرا زدی یادشون نمیاد و داخل فیلم کاملا مشخصه • شاهد ها: از خدا بالاتر دیگه کی باشه؟ • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/my_video_y4zt.mp4/ پول بیمه پرداخت شده و شکایتم رو پس میگیرم نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM = Fw • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم! |: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام همونطور که در عکس ها مشخص هستش 2بار MS دادند و بنده با Maverick در حال فرار بودم و حدود 1 دقیقه بعد دستم خورد و از موریک افتادم پایین، با توجه به اینکه برای جلوگیری از برخی سوئ استفاده ها قابلیت باز کردن چتر بعد از پریدن برداشته شده من هم مردم. ایشون هم از فرصت استفاده میکنند و میان در اون مدت زمان 3 4 ثانیه ای که من درحال اسپاون شدم هستم MS سوم رو میدن و وانتد رانر بنده رو هم بهمون لطف میکنند. شما بیا جلوم وایسا سومی رو بده اگه من سوار نشدم اونوقت اینکارو کن. امیدوارم از کل این ماجرا فیلم داشته باشید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 با سلام خدمت شاکیان محترم. @parsa1519 به درخواست خودتان شکایت شما رد شد. @AllEYSONME شکایت شما رد شد. ( کار افسر مربوطه درست بوده است ). @9Hess به درخواست خودتان شمایت شما رد شد. @Danir شکایت شما رد شد. ( کار افسر مورد نظر صحیح بوده است ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساعت 15 چراغ روشن داره اکتیویتی میزنه • شاهد ها: هیچکس • مدرک/عکس یا فیلم: 3 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 @9Hess شکایت شما رد شد. ( چراغ روشن بودن موردی ندارد ). لطفا از شکایات بیجا خودداری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من را از ماشین انداخت بیرون • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @erfanx شکایت شما قبول شد. ( اخطارات لازم برای افسر مربوطه داده شد ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbdolAbdogh ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام, با دوچرخه دارم فرار میکنم ایشون با Hunter میاد با موشک میزنه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر مربوطه ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosan ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: به علت وارن های فکشن برای لیدر ارسال شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @Rosan شکایت شما رد شد. (توهین در چت /C مجازاتش باید توسط لیدر کلن اعمال شود) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.