makhmal ارسال شده در June 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2021 پس میگیرم شکایتمو ادمین جان در 3 ساعت قبل، makhmal گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به دلیل فشاری شدن به چرخام تیر میزنه و ماشینم رو میترکونه • شاهد ها: شاهد ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتم رو پس میگیرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در June 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM - Poker_tro • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lozano2 ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی دلیل ایشون منو کیل کردن. لطفا پیگیری کنید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1 -وانتد Ramming on cop car بی دلیل 2- من داشتم میرفتم پیش کسی که به من تیکیت داده تا اکسپت کنم ولی ایشون یک راست منو وانتد دادند • شاهد ها: خدا. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AllEYSONME ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون دلیل لایس مت منو گرفت. • شاهد ها: خودم • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kalafegi ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بعد از راب بدون مدرک اومده PB مجوز مواد اسلحمو SUSPAND میکنه قبل از وار اجباری تقاضای رفع sus هم دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول هرکی پرسید {(سلام , چطوری)} جواب یه کلمه {(دکوری)} شاید باورت نشه اما اگه یه وقتی کسی بت ضربه بزنه میشکنمش به احترام سلام علیک قدیمت حالا باز پشت سر ما دری وری بگو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 با سلام خدمت شاکی های محترم.@Saeedking شکایت شما درحال بررسی است، لطفا صبور باشید.@Lozano2 شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نیست.@Dihan شکایت اول شما پذیرفته و شکایت دوم شما رد شد، مدارک افسر مربوطه کامل است.@AllEYSONME شکایت شما رد شد، مدارک افسر مربوطه کامل است.@Fiary شکایت شما درحال بررسی است، لطفا صبور باشید. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/SajjaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdirezaii ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون ماشین من رو ترکوندن • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: https://s4.uupload.ir/filelink/nRwW8N6WYwOS_6fadf8478f/gta_sa_2021-06-14_22-21-26-830_3ydk.wmv ویرایش شده June 16, 2021 توسط Mehdirezaii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdirezaii ارسال شده در June 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2021 شکایتم رو پس میگیریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام سوار Shamal شدم ایشون منو Carjack کرد (مجازات FW) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:به علت داشتن وارن های استف و هلپری، فیلم برای SajjaD ارسال شد. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در June 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من تیکت داشتم رفتم کوه که حالا با هلی اومدن تیکتمو دادم و اینا ... بعد سوار هلی شدم با ایشون , که تا جایی که میره منم برسونه بعد وسط راه منو ایجکت دادن , طبق صحبت با ادمین ها و هلپر ها , این کارشون مجازات داره. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: اگه نمیخاستی سوار شم همون اول میگفتی تا سوار هلی نشم ولی عمدا گزاشتی سوار شم که این کارو بکنی • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درخواست مدرک وانتد تیکت دارم! بهش میگم صبر کن تا رو پین بزنم پین رو زدم تا خواستم اکسپت تیکت بزنم یهو وانتد داد. تو چت معلومه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۸ در 14:16، Shxyan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام سوار Shamal شدم ایشون منو Carjack کرد (مجازات FW) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:به علت داشتن وارن های استف و هلپری، فیلم برای SajjaD ارسال شد. @BiG شکایتمو به خاطر @ZombieRanger از بازیکن Alien_ پس میگیرم امیدوارم دفعه های بعد برخوردشو درست کنه. 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 با سلام خدمت شاکی های محترم.@Saeedking شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه مجازات می شود.@Fiary شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه مجازات می شود.@iSalaR شکایات شما رد شد، کار افسر های مربوطه مجازاتی ندارد. 1 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/SajjaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در June 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساسپند بی دلیل لایس متریال. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در June 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساسپند بیدلیل مجوز رانندگی (حتی وقتی دلیل هم پرسیدم بی توجه رد شدن و رفتن) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من وانتد کیلم با دوچرخه فرار میکنم میاد با هانتر میزنه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: در 17 ساعت قبل، iMoBiN گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من وانتد کیلم با دوچرخه فرار میکنم میاد با هانتر میزنه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: پس می گیرم 1 1 1 نقل قول 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در June 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2021 @Saeedking شکایت شما درحال بررسی است، لطفا صبور باشید.@CyBeRi شکایت شما رد شد، مدارک افسر مربوطه کامل است. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/SajjaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 شاکی محترم @Saeedking شکایت شما رد شد.مدارک افسر مربوطه مبنی بر ساخت اسلحه در مقابل افسر پلیس موجود میباشد. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترم پلیس، همینطور که در مدارک میبینید من در جزیره درحال ماهیگیری بودم که ایشون بدون اینکه هیچ هشداری به من بدهند اومدند و من رو به علت پارک غیر قانونی جریمه کردند! از شما درخواست اجرای عدالت رو دارم با تشکر. • شاهد ها: مدارک کاملا گویای ماجراست • مدرک/عکس یا فیلم: این عکس موقعی که تیکت رو بهم داد و نشستم تو ماشین تا acc/ کنم : توی این عکس ها هم رفتم و ماشین رو پارک کردم و بعد از تمام چت ها از پایین به بالا عکس گرفتم که مشخص بشه بهم هیچ هشداری نداده قبل از جریمه کردن: 1. 2. 3. 4. 5. خب، در آخر هم جهت تکمیل مدارک یک عدد فیلم هم دارم که مال لحظه ایی هست که رفتم ماشین رو پارک کنم و توی فیلم هم قشنگ مشخصه تمام چت ها و اسم فرد مورد نظر، جهت راحتی تماشا من این فیلم را با دو کیفیت جداگانه آپلود میکنم : فیلم با کیفیت 720 با حجم تقریبی 22 مگابایت :https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-06-26_19-09-26-475_lbet.mp4/ فیلم با کیفیت 1080 با حجم تقریبی 50 مگابایت :https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-06-26_19-09-26-475_78eh.mp4/ ممنون از پیگیری شما نقل قول سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 @KARLO شکایت شما رد شد.عملکرد افسر مربوطه صحیح می باشد.برای جریمه کردن بازیکن فقط نیاز به مدرک تخلف می باشد و مدرک افسر کامل و صحیح می باشد. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون میره یه جا قایم میشه که اصلا دیده نمیشه کاپ هست یا نه بعد یهو میاد ساسپند میکنه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 شاکی محترم @DesTinY شکایت شما رد شد.عملکرد افسر صحیح بوده است. نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Suspend بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 @JanGi شکایت شما رد شد.مدرک افسر مبنی بر ساخت اسلحه جلوی مامور پلیس موجود می باشد.در صورت سنجیدن شانس خود برای نداشتن مدرک فرد مقابل به قانون زیر توجه کنید: نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز بن) 1 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بی دلیل درخواست مدرک کامل از افسر مربوطه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s4.uupload.ir/files/ag-sa-1504_jwgb.jpg نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.