Supervisor ارسال شده در October 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی Mute شدیم نمیشه Mfrisk داد! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Buge-Mute.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): * جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 آیا بقیه ی اخطار ها رو میشه داد؟ MS/ M/ MP/ و...؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 ۱ ساعت قبل، Farab گفته است: آیا بقیه ی اخطار ها رو میشه داد؟ MS/ M/ MP/ و...؟ والا اینو دیگه تست نکردم جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در November 4, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 با سلام. این مورد باگ نیست و سیستم به صورت عامدانه از mfrisk دادن فردی که Mute شده جلوگیری میکند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 15 دقیقه قبل، WhiteCollar گفته است: با سلام. این مورد باگ نیست و سیستم به صورت عامدانه از mfrisk دادن فردی که Mute شده جلوگیری میکند. خب چه ارتباطی داره به فکشن؟ اونجوریه من وفتی Mute شدم تو R و D میتونم چت بدم ولی نباید Mfrisk بدم؟! @Blankبنظرت قابلیته؟! جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 (ویرایش شده) 51 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: خب چه ارتباطی داره به فکشن؟ اونجوریه من وفتی Mute شدم تو R و D میتونم چت بدم ولی نباید Mfrisk بدم؟! @Blankبنظرت قابلیته؟! Ali: صد درصد این بازی رو واقعی تر میکنه پ.ن: سرور RPG عه ویرایش شده November 4, 2023 توسط Alonso 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در November 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 2 ساعت قبل، Supervisor گفته است: بنظرت قابلیته؟! دادا جدیدا هر باگی که به پول در آوردن مجموعه صدمه نزنه قابلیته چون این ۱۰۰ گلد (نصف گلد پریمیوم هفتگی) با ۴۰ رسپکت برای یک باگ که ۲ ماه بعد بررسی میشه زیاده بنظرم باید 10 گلد و ۵ رسپکت بشه نظرته؟ @Supervisor لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 هم اکنون، Blank گفته است: 10 گلد و ۵ رسپکت بشه نظرته؟ بشدت مکفی هست 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده