X7Cpu ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: لازم نیست • توضیحات: من به #aceu & #XFaCToR نزدیک ۲ ساعت میگفتم اونتمو اکسپت کنید گوش نمیدادند و میگفتند ادمین در بازی کم هست و بعد یک دختری به نام Royaaa اومد و گفت اونت منو اکسپت کن و اکسپت کرد ببینید. • مدارک (فیلم یا عکس): و... 1 ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X7Cpu ارسال شده در October 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 در ضمن اونت من 3 بود و اونت خانوم Royaaa 4م ایشون به حرف من گوش نکردند و بعد از اینکه یک دختر بهشون گفت درجا اکسپت کردن. ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X7Cpu ارسال شده در October 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2023 ازAceu پس میگیرم ولی XFaCToR رسیدگی کنید خیلی فرق میزارن. ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 30, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2023 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: شما مجاز به درخواست شخصی مانند تأیید کردن مسابقات، Respawn و موارد اینچنینی از ادمینهای در حال انجام وظیفه نیستید (مجازات: Kick و در صورت تکرار Warn) لطفا از شکایت بی مورد خودداری کنید. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده