Dihan ارسال شده در October 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2023 تقدیم به نگاه های زیباتون امیدوارم خوشتون بیاد حجم : 6.79 مگابایت فرمت : CMYK اندازه عکس : 120*300 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- حجم : 382.40 کیلوبایت فرمت : CMYK اندازه عکس : 27*48 نمونه اول @Ali 2 نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 6 ساعت قبل، Dihan گفته است: تقدیم به نگاه های زیباتون امیدوارم خوشتون بیاد حجم : 6.79 مگابایت فرمت : CMYK اندازه عکس : 120*300 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- حجم : 382.40 کیلوبایت فرمت : CMYK اندازه عکس : 27*48 نمونه اول @Ali نمیدونم چی بگم اخه وقتی همه چی اوکی درست کردی من دیگه حرفی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 باحال شدس نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 داش چطوری درست میکنی اینا رو؟ به ماهم یاد بده نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در October 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 (ویرایش شده) 42 دقیقه قبل، Narutouzumaki گفته است: داش چطوری درست میکنی اینا رو؟ به ماهم یاد بده با فتوشاپ، معمولا واسه درست کردن هر طرح 2 الی 3 ساعت زمان میزارم تا اونی که دلم بخواد رو درست کنم ، البته بگم باید علاقه داشته باشی به فتوشاپ،اگه بخوای میتونم تو طرح های دیگه فیلم ضبط کنم ( از 0 تا 100 ساخت طرح) ویرایش شده October 27, 2023 توسط Dihan . نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 40 دقیقه قبل، Dihan گفته است: با فتوشاپ، معمولا واسه درست کردن هر طرح 2 الی 3 ساعت زمان میزارم تا اونی که دلم بخواد رو درست کنم ، البته بگم باید علاقه داشته باشی به فتوشاپ،اگه بخوای میتونم تو طرح های دیگه فیلم ضبط کنم ( از 0 تا 100 ساخت طرح) @Dihanدمت گرم داش اگه بشه یادم بدی خیلی خوب میشه داش نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReStArTeR ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 حرف نداره عالی نقل قول عدالت چه زیباست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 دس خوش داداش بنازمت نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARASTARFADAi ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 23, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2023 نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در November 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2023 منم نظرم مثبته نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 بسیار زیبا و خلاق خسته نباشی گل نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 بسیار عالی خسته نباشی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 به به عالی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.