SenPai ارسال شده در February 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2018 (ویرایش شده) سلام. من چند تا مود دارم میخوام بدونم میشه ازشون استفاده کرد یا نه؟ 1- استفاده از مود شخص اول که مثل بازی gta v هست. 2- من یه مود درست کردم که مثل robot clash هست. یعنی من که آفلاین باشم اون robot مثل کارایی که من تو بازی میکنم انجام میده. ماشین سوار میشه میدزده مجوز میده مسابقه میزاره و ... ولی زمانی که سرور ریست میشه دیگه کار نمیکنه باید دستی فعالش کنم. 3- مودی که شکل خیابان ها و ساختمان ها را تغیر میده مثل مثل آپارتمانی کردن خانه ها. 4- یه مود درست کردم که شکل ماشین infernus رو به بوگاتی و ماشین sultan رو به پراید تبدیل میکنه. 5- مود زامبی شدن بازیکن خودم که من رو مثل زامبی ها میکنه. 6- یه مود درست کردم که شکل تفنگ هارو به تفنگ های بازی call of duty MW3 تبدیل میکنه. از founder عزیز @Ali خواهشمندم که در مورد این مود ها نظر بدن. ویرایش شده February 18, 2018 توسط HaNNiE نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2018 با سلام. موارد اول، سوم، چهارم و ششم مشکلی ندارند. مورد پنجم نیاز به توضیح بیشتری از سمت شما دارد! مورد دوم نیز با توجه به قوانین ذکر شده ممنوع می باشد! موفق باشید. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.