X7Cpu ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: توضیحات: من در ایونت ایشون جوین شدم و بی دلیل کیک شدم. • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک : لطفا رسیدگی کنید. ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 درود خدمت شاکی محترم برگذارکننده مسابقه تا 24 ساعت آینده فرصت ارسال مدارک را دارا هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 طبق صحبت هایی که با برگذارکننده مسابقه در بازی داشتیم ... برگذارکننده مسابقه اونت, فیلم از اونت را نداشته اند! با توجه به قوانین و مقررات بازی: اورگانیزر اونت 7 روز از بازی محروم خواهند شد. شکایت شما تایید شد. مخفی کننده برگزار کننده ی Event موظف به فیلم برداری از محیط بازی خود می باشد (مجازات: 7 روز محرومیت) موفق باشید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده