Supervisor ارسال شده در October 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بعد از دریافت درخواست Kiss / Sup میشه سوار ماشین شد و داخل ماشین Accept کرد. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): بعد از درخواست Sup / Kiss داخل ماشین Accept کنین. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Bug-Kiss(1).mp4 با تشکر از @MohammadMahaN برای در اختیار گذاشتن آغوشش. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 توی ماشین که حال میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 1 ساعت قبل، Armour گفته است: توی ماشین که حال میده تو ماشین باید شیشه دودی ۱۰۰ درصد بندازی، اونموقع حال میده جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 21 ساعت قبل، Supervisor گفته است: تو ماشین باید شیشه دودی ۱۰۰ درصد بندازی، اونموقع حال میده عسله لامصب عسل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 8 دقیقه قبل، Blank گفته است: عسله لامصب عسل جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 این چه سمیه Ali:باگ نیست،ویژگیه.. 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در November 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 سید باگ نیست ویژگیه هر شب با همین با یک نفر دیگه میریم از این ویژگی در دور دست ترین جای مپ استفاده میکنیم خیلی چیز خوبیه We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2023 5 ساعت قبل، MehranS گفته است: سید باگ نیست ویژگیه هر شب با همین با یک نفر دیگه میریم از این ویژگی در دور دست ترین جای مپ استفاده میکنیم خیلی چیز خوبیه مواظب باشید پلیس شما رو در حین استفاده نبینه، پیشنهاد میکنم شیشه دودی باشه. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 14, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 @Supervisor با سلام و درود مورد گزارش شده در ریستارت بعدی برطرف میشود، با تشکر از شما acd6a60e87133f5e6aad1ffbe5d07c53b3ea2e9b ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Forbidden واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده