رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• توسعه دهنده

درود، پیشنهادات و انتقادات از قدیم به جدید، به ترتیب در حال بررسی هستند.

لطفا تا رسیدن نوبت به پیشنهاد/انتقاد شما، شکیبا باشید.

متشکرم.

COMFORTABILITY KILLS

Mohny

• پاسخ 60
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

اقایه @Ali چطور VIP بگیریم؟؟؟

6b1124_2575ea28-25b9421-2e1f02-24image0-

Speder.png6b1124_2575ea28-25b9421-2e1f02-24image0-           

•      هی میگزره....!           

• 1 ماه بعد...
  • توسعه دهنده

درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما.

جهت بررسی منتقل شد.

در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم.

COMFORTABILITY KILLS

Mohny

• 3 ماه بعد...
در ۱۴۰۲/۷/۲۹ در 10:40، grandpa گفته است:

با سلام خدمت تمامی دوستان 

شاید این پیشنهاد باب میل موسس سرور یا بعضی از دوستان نباشه ولی من واقعا درک نمی کنم این موضوع رو طرف با 15 لول وارد اقلیت هایی میشه که ارزو بعضی هاست تاریخ ساخت اکانتش از اخرین باری که بعضی از پلیر های خوبمون که دیگه نیومدن سرور جدید تره بحث من هم اون بنده خدا نیست اون گناهی نکرده پول داده داره استفاده می کنه ولی به نظر من باید شرایط خرید هاستری سختگیرانه تر شه نه اینکه صرفا مبلغش افزایش پیدا کنه طرف نه هنوز تجربه خاصی داره از سرور نه چیزی اونقدر اشنایی با پلیر های سرور داره

حالا پیشنهاد من چیه علاوه بر در نظر داشتن حداقل سن برای اون پلیر یک حداقل لول هم وجود داشته باشه و جدای اون نداشتن سابقه بن و یا میوت زیاد برای بهم نرختن نظم سرور توسط تعداد خیلی کمی از هاستر ها که کم پیش میاد این موضوع این پارامتر ها رو هم در نظر بگیرید می دونم مجموع هزینه داره نیاز به کمک مالی داره ولی نه به هر قیمتی

در اخر هم بگم ما هاستر های گل زیادی داشتیم و هنوز هم داریم ولی خب همیشه این موضوع صدق نمیکنه برای همه

حالا خودتون مختارید @Ali

سلام مخالفم

Drippy.png

• 3 ماه بعد...
  • 8 ماه بعد...
در ۱۴۰۲/۷/۲۹ در 16:47، Ali گفته است:

پیشنهاد خوبی دادین، راستیتش ما در فکر این بودیم که هاستری رو به کل حذف کنیم که موجب ایجاد آزار و اذیت برای بازیکنان نشه، به یقین که به بودجه ای که هاستر های عزیز برای ما تأمین می‌کنن نیاز داریم اما به دنبال جایگزین برای آن هستیم یا شرایطی که واقعاً جلوی هاستر هارو بگیره.

علی جان چرا آخه هاستری را حذف کنید

بجاش قوانینش رو زیاد کنید 

574c06_25GIF-20251206-222805-121.gif

m807704_Picsart_26-01-26_19-29-32-045.pn

NightWrath

• 4 هفته بعد...
در ۱۴۰۲/۷/۲۹ در 10:40، grandpa گفته است:

با سلام خدمت تمامی دوستان 

شاید این پیشنهاد باب میل موسس سرور یا بعضی از دوستان نباشه ولی من واقعا درک نمی کنم این موضوع رو طرف با 15 لول وارد اقلیت هایی میشه که ارزو بعضی هاست تاریخ ساخت اکانتش از اخرین باری که بعضی از پلیر های خوبمون که دیگه نیومدن سرور جدید تره بحث من هم اون بنده خدا نیست اون گناهی نکرده پول داده داره استفاده می کنه ولی به نظر من باید شرایط خرید هاستری سختگیرانه تر شه نه اینکه صرفا مبلغش افزایش پیدا کنه طرف نه هنوز تجربه خاصی داره از سرور نه چیزی اونقدر اشنایی با پلیر های سرور داره

حالا پیشنهاد من چیه علاوه بر در نظر داشتن حداقل سن برای اون پلیر یک حداقل لول هم وجود داشته باشه و جدای اون نداشتن سابقه بن و یا میوت زیاد برای بهم نرختن نظم سرور توسط تعداد خیلی کمی از هاستر ها که کم پیش میاد این موضوع این پارامتر ها رو هم در نظر بگیرید می دونم مجموع هزینه داره نیاز به کمک مالی داره ولی نه به هر قیمتی

در اخر هم بگم ما هاستر های گل زیادی داشتیم و هنوز هم داریم ولی خب همیشه این موضوع صدق نمیکنه برای همه

حالا خودتون مختارید @Ali

درود

مخالفم (-)

موفق باشید.

:𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

SaRMaN

موافقم +

my Account  dayyan.png

gangshot.png

my Bro

Fazaei.png

• 5 ماه بعد...

درود (+)

:MY ACCOUNT:                                                                                                                                      MY ACCOUNT

Takaya

:MY Frends:                                                                                                                                                     MY Frends

Ofogh

Afsungar

Homayra

NABIALLAH

و باقی دوستان

• 3 هفته بعد...
در ۱۴۰۲/۷/۲۹ در 23:53، Ali گفته است:

به نظرم، باید این مشکل به نحوی حل بشه که بازیکنانی که هاستری رو دوست دارن با حذف هاستری ناراحت نشن و بازیکنان دیگر مزاحمت های هاستر ها را تجربه نکنند و ما هم حمایت های هاستر ها را داشته باشیم.

برای همین فکر می‌کنم بهتر است سیستم هاستر را با سیستم VIP جایگزین کنیم.

معمولاً بازیکنان هاستری می‌خرند تا از ویژگی های آن استفاده کنند، ما سیستم VIP ای می‌سازیم که همچنان هاستر ها بتوانند از این قابلیت ها بدون اینکه برای بازیکنان مزاحمتی ایجاد کنند استفاده نمایند و قیمت VIP را کمتر می‌کنیم که افراد دیگر هم بتوانند بهره ببرند.

سیستم VIP همانند هاستری ماهانه قابل شارژ است و دارای چند سطح متفاوت است. با خرید و شارژ کردن هرچه بیشتر VIP، شما Xp بیشتری در VIP به دست می‌آورید و زمانی که Xp شما به سطح بعدی برسد، می‌توانید آن را Level up کنید و با Level up کردن شارژ VIP شما اگر بیشتر از یک ماه باشد تبدیل به یک ماه می‌شود (هزینه Level-up آنی VIP)

برخی از قابلیت های VIP های سطوح مختلف:

دستورات VIP:

/tnt, /atishbazi, /atishbazir, /fanus, /onme, /deleteonme, /jetpack, /weather

قابلیت تغییر رنگ اسمتان در هر لحظه (جایگزین دستور SetColor/)

قابلیت تمام نشدن شارژ گوشی شما (جایگزین دستور ASetBT/)

قابلیت داشتن Muscles همیشگی 100% (جایگزین ASetMus/)

قابلیت تغییر Job به هرچیز از هرجا (جایگزین SetJob/)

قابلیت داشتن تمامی لایسنس ها بدون کم شدن ساعت آنها (جایگزین AGL/)

قابلیت همیشه 0 بودن FPunish (دیگر FPunish دریافت نمی‌کنید) و در اقلیت اگر ظرفیت پر بود Slot برای شما در نظر گرفته نمیشه و می‌تونین وارد هر اقلیتی بشید از لحاظ ظرفیت، همچنین تمامی ماشین‌ها و اسکین‌های تمامی Rank های آن اقلیت برای شما باز باشد (جایگزین MakeLeader/)

قابلیت آزاد شدن از زندان رایگان برای حداکثر دو بار در شبانه روز (جایگزین UnJail/)

قابلیت برداشتن و استفاده از تمامی Skin های Clothes/ بدون پرداخت Gold (مادامی که VIP شما شارژ باشد) (جایگزین SetSkin/)

قابلیت فهمیدن زمانی که کسی شما را Find/ می‌کند (جایگزین DFind/)

قابلیت پاک کردن Wanted Level ها برای حداکثر 2 بار در شبانه روز (جایگزین ClearWanted/)

قابلیت رفتن به فرودگاه هر شهر و سوار هواپیما شدن و انتخاب نقطه دلخواه در نقشه و خروج از آسمان آن نقطه به همراه چتر نجات (جایگزین Goto/ و MapClick/) (به صورت آنی)

قابلیت ارسال بلیط فرودگاه به بازیکنان که بتوانند همانند شما از فرودگاه به آسمان بالا سر شما با هواپیما بیایند و با چتر نجات به پایین بپرند (جایگزین Teleport/)

قابلیت آوردن وسایل نقلیه شخصی شما به جلوی شما توسط راننده شخصی (در واقع ماشین خود را انتخاب می‌کنید و ماشینتان به صورت آنی رو به روی شما تلپورت می‌شود) (جایگزین GetCar/)

قابلیت استفاده از تمامی ماشین های Dealership در سطح شهر بدون محدودیت با قابلیت Lock/Unlock (جایگزین دستور Veh/) (همزمان می‌توانید 3 ماشین از Dealership دریافت کنید و کلید آن را به دوستانتان بدهید، ماشین پلاک انتخابی شما را خواهد داشت (رنگی) به همراه Neon انتخابی شما

قابلیت استفاده بی نهایت و بدون محدودیت از CreateGun و اضافه شدن برخی تفنگ های جدید (متأسفانه Minigun و اسلحه هایی که باعث ایجاد مزاحمت زیاد بازیکنان می‌شود قرار نمی‌گیرد) (جایگزین GiveGun/)

قابلیت Surf بودن روی وسایل نقلیه دیگران (جایگزین Surf/)

قابلیت داشتن Bandage و استفاده از Bandage در هر جا در جهت پر کردن Health خود (همانند Eat/ سیّار) (جایگزین SetHP/) و 3 استفاده از دستور ApplyBandage/ در شبانه روز بر روی بازیکنان دیگر

قابلیت ارسال PM/

قابلیت Accept شدن اتوماتیک Event های شما به صورت آنی (بعد از درخواست Event دیگر نیاز به تأیید ادمین نیست)

قابلیت دریافت دو برابر Days In Staff

دسخوش

به شدت موافق این هستم+

valhalla.png

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...