AliExpert ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 با سلام و درود خدمت کاربران عزیز و محترم شاید برای بعضی دوستان سوال پیش آمده که چگونه می توان فرم و چینش فروم را به حالت قبلی خود در آورد و با آن کار کرد. 1: چینش فعلی به قسمت صفحه نخست وارد می شویم : https://forum.arsacia.ir/ و بعد از آن دقیقا روبروی : تالارهای گفتگو تو نشانه هست که می توانید با آن طراحی فروم را به دو حالت پیش فرض و قبل بیاورید اگر موس خود را بر روی مورد تیک زده شده ببرید توضیحات اضافه برای شما نمایان می شود: و با کلیک کردن روی این گزینه به فروم را به حالت دیگر خود می توانید در بیاورید : روش دوم: با استفاده از کلیک بر روی این لینک فروم به صورت قبل در خواهد آمد: https://forum.arsacia.ir/?do=setMethod&method=table&csrfKey=f6e5ca09140c44c59553c105e786fed6 توجه: این مورد ربطی به تم را طراحی فروم قبلی ندارد و فقط چینش فروم را برای شما تغیر می دهد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 عالی فقط یک مشکل دیگه اینه که وقتی کسی وضعیت میزاره اعلانی نمیاد این بده نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 57 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: با سلام و درود خدمت کاربران عزیز و محترم شاید برای بعضی دوستان سوال پیش آمده که چگونه می توان فرم و چینش فروم را به حالت قبلی خود در آورد و با آن کار کرد. 1: چینش فعلی به قسمت صفحه نخست وارد می شویم : https://forum.arsacia.ir/ و بعد از آن دقیقا روبروی : تالارهای گفتگو تو نشانه هست که می توانید با آن طراحی فروم را به دو حالت پیش فرض و قبل بیاورید اگر موس خود را بر روی مورد تیک زده شده ببرید توضیحات اضافه برای شما نمایان می شود: و با کلیک کردن روی این گزینه به فروم را به حالت دیگر خود می توانید در بیاورید : روش دوم: با استفاده از کلیک بر روی این لینک فروم به صورت قبل در خواهد آمد: https://forum.arsacia.ir/?do=setMethod&method=table&csrfKey=f6e5ca09140c44c59553c105e786fed6 توجه: این مورد ربطی به تم را طراحی فروم قبلی ندارد و فقط چینش فروم را برای شما تغیر می دهد. موفق باشید. چیز ساده ای هست ولی برای کسایی که نمی دونن مفید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 هم اکنون، grandpa گفته است: چیز ساده ای هست ولی برای کسایی که نمی دونن مفید ساده که آره ساده هست بزرگ ترین مشکل الان اعلان های اضافی و اعلان هایی که مفید بوده دیگه نمیاد از قسمت تنظیمات اعلان ها خیلی دستکاری کردم ولی درست نشد @Toofan نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 1 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: بزرگ ترین مشکل الان اعلان های اضافی و اعلان هایی که مفید بوده دیگه نمیاد از قسمت تنظیمات اعلان ها خیلی دستکاری کردم ولی درست نشد بعید می دونم اینجا ببینه برو تو تاپیک باگ ها بزار یا وضعیت بزار بگو چیز مهمیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 14 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: عالی فقط یک مشکل دیگه اینه که وقتی کسی وضعیت میزاره اعلانی نمیاد این بده @Ali این رو زیر اولین وضعیت خودت بعد اپدیت فروم گفتم، ولی هنوز فیکس نشده نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 ۱ ساعت قبل، grandpa گفته است: چیز ساده ای هست ولی برای کسایی که نمی دونن مفید درود , بله دقیقا منظور بنده افرادی بود که شاید نمیدونستند یا دقت نکردند سعی ما بر این است که آموزشات ساده و همگانی باشد. امیدواریم در آینده آموزش های بهتری اراِیه بدیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 2 ساعت قبل، iSpicy گفته است: عالی فقط یک مشکل دیگه اینه که وقتی کسی وضعیت میزاره اعلانی نمیاد این بده میاد تو گزاشتی برام اومد نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 7 ساعت قبل، Vortlu گفته است: میاد تو گزاشتی برام اومد جالبه برای من که نمیاد هرکار کردم نیومد 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 16 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: جالبه برای من که نمیاد هرکار کردم نیومد نمد والا. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Ghotbi ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 تشکر نقل قول The True Evil OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 عالی نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.