Suvastika ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی ک یک پست میدی دیگه امکان ویرایشش نیست! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): خودتون امتحان کنید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): -- .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در October 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 @Ali @Toofan @WhiteCollar باگه یا نه؟ .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 درود امکان ویرایش تا دقایقی مانند فروم قبلی وجود دارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در October 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 9 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: درود امکان ویرایش تا دقایقی مانند فروم قبلی وجود دارد. من الان با اندرویدم نمیشه عجیبه برام شایدم باگ براشر منه .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 19 ساعت قبل، Suvastika گفته است: من الان با اندرویدم نمیشه عجیبه برام شایدم باگ براشر منه عزیز باید ۳ نقطه ی بالای پست خودتونو بزنید و فکر کنم برای ۲ یا ۱ دقیقه بتونید پست خودتونو ادیت کنید. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در October 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 (ویرایش شده) 36 دقیقه قبل، Farab گفته است: عزیز باید ۳ نقطه ی بالای پست خودتونو بزنید و فکر کنم برای ۲ یا ۱ دقیقه بتونید پست خودتونو ادیت کنید. آهان خیلی ممنون ویرایش شده October 18, 2023 توسط Suvastika .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده