Vortlu ارسال شده در October 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در قسمت برترین ها نوشته شده تمامی زمانها در صورتی که بیشتر مواقع از زمان ها استفاده میشود(زمانها درست هست اما بهتر هست به شکل زمان ها نوشته شود) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): قسمت برترین برترین مشارکت کنندگان. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 همچنان فکر میکنم بخاطر کوتاه تر بودنه متن هستش ولی "زمان ها" بهتره ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 13 دقیقه قبل، Farab گفته است: همچنان فکر میکنم بخاطر کوتاه تر بودنه متن هستش ولی "زمان ها" بهتره بله ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در October 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 باگ نیست .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @AmirHosseyn با سلام و درود انتقال یافت ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 25 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 درود تایید و در حال برطرف شدن میباشد. جهت دریافت جایزه انتقال یافت. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده