Cyber ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 سلام رفقا . وقتتون بخیر. من چندین سالی بود که توی سرور بازی نمیکردم دیگه آخرین سالی که مداوم بازی کرده بودم 2018 بود با توجه به اینکه نیم ها تغییر کرده ممکنه توی بازی گاها به کسی بر بخورم که نشناسمش و خدایی نکرده توهینی یا مسئله ای پیش بیاد که بعد تحقیق کنیم ببینیم عه رفیق بودیم رابطه ی خوبی با هم داشتیم . من یکمم حافظم یاری نمیده اگر کسی منو یادش هست میشناسه یا رفاقتی با هم داشتیم لطفا توی همین تاپیک بنویسه که مجدد به هم کانکت بشیم و من شرمندشون نشم.متین هستم - شیراز یوزر های قبلی من : DrCbSc DrCyber Saisan xFactor Solid (FireFox) BlacKLife البته خیلی از اکانت هامو هدیه کردم به رفقا مثلا من [OG]saeed_Alpha رو یادمه چون نیمش رو تغییر نداده اینم بابت اینکه روزی که میخواستم بای بدم تازه برگشته بود به سرور و تورندو بود نمیدونم چی بود عشقی بهش 1 دلار سل کردم یادم مونده یه سریا هم عشقای منن که همچنان باهاشون در ارتباطم مثل ممد xfactor - E.VI.DI - mrnitro - alicracker - alitp نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 چه با ادب نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 ای جان نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 Welcome back to the game bro نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 ادبت 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 ادبتو عشقه 1 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۸ در 21:05، Alarm گفته است: چه با ادب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۸ در 21:02، Cyber گفته است: سلام رفقا . وقتتون بخیر. من چندین سالی بود که توی سرور بازی نمیکردم دیگه آخرین سالی که مداوم بازی کرده بودم 2018 بود با توجه به اینکه نیم ها تغییر کرده ممکنه توی بازی گاها به کسی بر بخورم که نشناسمش و خدایی نکرده توهینی یا مسئله ای پیش بیاد که بعد تحقیق کنیم ببینیم عه رفیق بودیم رابطه ی خوبی با هم داشتیم . من یکمم حافظم یاری نمیده اگر کسی منو یادش هست میشناسه یا رفاقتی با هم داشتیم لطفا توی همین تاپیک بنویسه که مجدد به هم کانکت بشیم و من شرمندشون نشم.متین هستم - شیراز یوزر های قبلی من : DrCbSc DrCyber Saisan xFactor Solid (FireFox) BlacKLife البته خیلی از اکانت هامو هدیه کردم به رفقا مثلا من [OG]saeed_Alpha رو یادمه چون نیمش رو تغییر نداده اینم بابت اینکه روزی که میخواستم بای بدم تازه برگشته بود به سرور و تورندو بود نمیدونم چی بود عشقی بهش 1 دلار سل کردم یادم مونده یه سریا هم عشقای منن که همچنان باهاشون در ارتباطم مثل ممد xfactor - E.VI.DI - mrnitro - alicracker - alitp مشتاق آشنایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۸ در 23:50، Robert گفته است: ادبتو عشقه نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 من نفهمیدم الان داخله بازی میای یا نه؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.