Vortlu ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 سلام. دو دقیقه پیش میخواستم وارد سرور شم RakDroid نوشت شما باید با لانچر وارد شوید و منو کیک کرد. لانچر اجباری شده؟!!! @Ali ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 سلام علی الان بیاد میگه از Rakdroid پشتیبانی نمیکنیم و تاپیکتو میبنده بین احتمالا اکانتت لول +22 عه که تو فکشن هست، برای همین نیازه که با لانچر بیای، الان اگه از فکشن در بیاریش فک کنم بشه با Rakdroid بیای من یه مشکل دیگه دارم، وقتی اکانتم در حال وارد شدنه سهم مینویسه: You have game/internet problems و Kick ام میکنه.. کسی می دونه دلیلش چیه؟ 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 3 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: سلام علی الان بیاد میگه از Rakdroid پشتیبانی نمیکنیم و تاپیکتو میبنده بین احتمالا اکانتت لول +22 عه که تو فکشن هست، برای همین نیازه که با لانچر بیای، الان اگه از فکشن در بیاریش فک کنم بشه با Rakdroid بیای من یه مشکل دیگه دارم، وقتی اکانتم در حال وارد شدنه سهم مینویسه: You have game/internet problems و Kick ام میکنه.. کسی می دونه دلیلش چیه؟ خود علی نیومده مثلا آی پی های RAKDROID رو ببنده. برای حل اون مشکل یه نسخه پیوی بهت میگم اونو بریز اینجا نمیگم شوو نشه. نکته بعدی اینجاس من اون یکی اکانتمم که تو فکشن نیست با سمپ بردم نرفت تو کیک کرد منو اونایی که VPS دارن VPS ایتون اوکیه؟مشکل نداره؟ @iSpicy فک کنم VPS داری اوکیه VPS ایت وارد گیم میشه؟ 3 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: بین عه حاجی راست گفتی الان با یه اک cilivian دیگم چک کردم دیدم فقط برای اکانت ام که تو فکشنه مجاز نیست. بنابراین +بسته شود. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 21 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: @iSpicy فک کنم VPS داری اوکیه VPS ایت وارد گیم میشه؟ آره من که دارم اوکیه بستگی داره از کدوم سایت خریده باشین بعضی از این VPS ها خوب نیستن همش کرش میشن Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 7 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: آره من که دارم اوکیه بستگی داره از کدوم سایت خریده باشین بعضی از این VPS ها خوب نیستن همش کرش میشن آها اوکی شد ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 چون که توی فکشن هستید این ارور میاد و چیز جدیدی نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 باگ نیست. ماقظ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 باگ نیست عزیزم و 2 حالت داره: 1- داخل فکشن هستین 2- لولتون +22 هستش و از یه جایی به بعد لازمه که حتما با لانچر وارد بشید ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 اگه داخل فکشن باشی ولی لولت بالای 22 نباشه میتونی اگه لولت هم بالای 22 باشه ولی داخل فکشن نباشی بازم میتونی ولی اگر غیر این صورت باشه هم لولت بالا 22 و هم داخل فکشن نمیشه دیگه من خودم 20 تا لول با همین Rakdroid بالا بردم ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده