Hella ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت شما مدیران و لیدر های عزیز و همچنین موسس سرور و ادمین های زحمت کش و سخت کوش ، پلیر Techno , که لیدر فکشن LSV هم هستن ، بنده که یک رنک ۱ فکشن LSV بودم رو FP80 کردن ، وقتی هم دلیل اینکار رو ازشون پرسیدم ، گفتن که توی PV ازت شکایت شده به دلیل فحاشی ، و هرچقدر هم گفتم مدرک ارائه بده ، مدرکی ارائه نداد ، و بنده از شما تقاضا دارم به این مورد رسیدگی فرمایید. با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس) The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 مدارک برای @Ravin ارسال شد. Link IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی @TANTO شکایت شما رد شد. مدرک لیدر محترم تکمیل میباشد. موفق باشید. بسته شد. 2 1 1 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده