HertZ ارسال شده در October 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: هلپر اونت ایشون Hp بنده رو وسط دوئل با ماشین های دیگر 0 میکنه کاملا بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در October 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2023 با سلام به گفته هلپر های من ZombieDeaD & Elsprogamer2023 ایشون DC بودن و من تو قوانین گفتم که AFK-DC-DM-Carjack-Camp: Kill or /Ekick الان که هلپر های من گفتند ایشون DC بوده پس شکایتشون بی مورده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در October 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2023 در 1 ساعت قبل، KhodeNaji گفته است: با سلام به گفته هلپر های من ZombieDeaD & Elsprogamer2023 ایشون DC بودن و من تو قوانین گفتم که AFK-DC-DM-Carjack-Camp: Kill or /Ekick الان که هلپر های من گفتند ایشون DC بوده پس شکایتشون بی مورده آیا شما از ایونتون فیلم دارید؟ به مسئول شکایت ارائه بدید بعد بک مورد دیگه آقای Elsprogramer2023 دیشب به بنده میگن که عمدی نبوده بعد شما میگید Dc بودید؟ جالبه 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2023 درود. شکایت شما رد شد، دلیل: فرم را به درستی پر نکرده اید (شما میبایست از خود شخص هلپر ایونت شکایت کنید، اشتباه ایشان پای خودشان است). +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده