AkbarGta ارسال شده در October 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من و دوستم zmlpoi داشتیم با ماشین می رفتیم که داشتم با zmlpoi حرف میزدم از بغل یه خونه رد شدیم که ایشون اونجا بود به من گفت دهنت رو ببند مگه کل بازی مال شما هست ؟ که من اجازه ی صحبت ندارم بعدش گفت دستشویی ما همیشه دهنش بازه که منظورش با من بود که یعنی من دستشویی خونشونم ؟ ادای من رو چرا در آوردی ؟ لحجه به این زیبایی . چرا به دوست من که درسته سنش کمتر از شما هست ولی ادبش خیلی بالا هست توهین کردید و گفنتید تو پسری پس چرا صدات انقدر نازکه و مسخرش کردید خدا هر کسی رو یه جوری آفریده . (بعدش پلیس اومد به zmlpoi گفت بیا بگردمت گان داشت وانتد گرفت که گفتی فشار بخوار فشار بخور ) که دیگه من قبلش رکورد رو قطع کردم نتونستم بگیرم .تازه می گفت XD که اونم چند بار گفت . تعداد 5 نفر بودیم که یه نفر دیگه هم اومد شدیم 6 تا. خدا شاهد هست . نقل قول ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم اما استفاده کردن از کلمات ناپسند و توهین به سایر بازیکنان یا استفاده از آنها در چت های عمومی و یا چت های اقلیت ممنوع می باشد. توهین یا فحاشی در هر سطح و شدت یا داد زدن و ایجاد آلودگی صوتی بی مورد در اماکن عمومی (اماکن با جمعیت بالای 5 نفر) ممنوع است (بار اول: 350 دقیقه محرومیت از صحبت، بار دوم: 500 دقیقه محرومیت از صحبت، بار سوم: 3 روز محرومیت از سرور، بار چهارم: 20 روز محرومیت از سرور، بار پنجم: محرومیت استفاده از میکروفون برای همیشه) - قوانین فوق فقط در اماکن عمومی (اماکنی با جمعیت بالای 5 نفر) اجرا می شوند. در صورت فحاشی در اماکن غیر عمومی مجازات زبان اعمال خواهد شد. • مدارک (فیلم یا عکس): JGEZ9rJOtaEjWlLEk7SId0AovQ6cd1-2023-10-01-19-21-22.mp4 1 غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 (ویرایش شده) درود. شکایت شما رد شد. توضیحات: کلمات و الفاظی که در ویدیو مشهود است شامل مجازات نمیشود. نقل قول نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: خیلی *** هستی، اینقدر *** نباش، *** شو، و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) جهت توضیحات بیشتر لطفا در بازی هنگامی که بنده آنلاین بودم ریپورت دهید. موفق باشید. +بسته شد. ویرایش شده October 2, 2023 توسط AliAgent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده