Typer ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: از بنده یک NRG-500 کلاهبرداری شده بود که ایشون رفت از اون پس گرفت و امده پیش من و میگه شما خودتون این NRG رو کلاهبرداری کردید در صورت اینکه من خودم از ادمین Assassin خریده بودم و بهش گفتم NRG سل بده به من تا من برم و ایشون گفت nrg برا خودم میرم میرم عشق حالمو میکنم و زد منو بن داد خیلی الکی و اینکه این اکانت هم خود بنده نیست برا پسر خاله منه • مدارک (فیلم یا عکس):https://www.uplooder.net/img/image/20/4ba32fd0c4ed67b5370157b8cf5b93a7/Screenshot-۲۰۲۳-۰۹-۲۴-۲۳-۲۲-۵۱-۲۲۹-ir.arsacia.sa.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 باسلام، مدارک ارسال شد: Link 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 26, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 درود و وقت بخیر خدمت شما شاکی گرامی همه چیز طبق لینک زیر واضح میباشد: همچنین اظهارات، مدارک و عمل ادمین مربوطه دقیق بوده است. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده