Jalinous ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: / • توضیحات: با سلام خدمت پاسخ گوی شکایات من در Event بودم که آقای Mohammadiliya وقتی LCS start میشه میاد منو از ماشین میندازه پایین و من کیل میشم و کسی منو Back نمیده و event را start میکنن درخواست بازبینی از فیلم event را دارم با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): برای Morteza و Math ارسال شد. 1 To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @Jalinous شکایت شما در حال برسی میباشد. لطفا صبور باشید. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در September 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 (ویرایش شده) درود پیگیری نشد؟ ویرایش شده September 29, 2023 توسط Jalinous . To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @Jalinous ما همچنان منتظر آنلاین شدن بازیکن Canadian هستیم. لطفا صبور باشید. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در October 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 @Mortezaa درود فکر کنم شخص CaNaDiaN مدرسشون شروع شده و دیگه نمیاد گیم . @Jalinous ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در October 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2023 بله درسته 1 To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در October 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 با سلام و درود @AliAgent پیگیری نشد؟؟ To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2023 در 17 ساعت قبل، Jalinous گفته است: @AliAgent پیگیری نشد؟؟ درود بر شما. مسئول پیگیری این شکایت @Mortezaa عزیز هستند، لطفا تا پاسخ نهایی ایشان منتظر باشید، با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در October 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمته @AliAgent با تشکر از شما @Mortezaa پاسخ دادند و بازیکن ۷ روز بن شدند با تشکر از شما @Mortezaa و @AliAgent ویرایش شده October 4, 2023 توسط Jalinous .. To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2023 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @Jalinous بازیکن مربوطه مجازات شد. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده