itanol ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 من چندین بار /n و /report دادم اما جواب درستی نگرفتم میخوام بدونم نحوه نصب مود های گرافیتی یا پک های fpsup چجوریه و به چه صورته؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 خب وظیفه هلپر یا ادمین نیست که بهت یاد بده چجوری مود گرافیکی بریزی داداش نقل قول این دستور فقط برای پرسیدن سوال و یا مشکل در یادگیری محیط بازی با لحن مودبانه و آرام استفاده می شود و هر استفاده دیگری از این دستور ممنوع است (مجازات: 30 دقیقه محرومیت از صحبت) اول بگو چه مودی میخوای بریزی اسم مود رو بگو تا نحوه نصبشو بهت توضیح بدم نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
itanol ارسال شده در September 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در ۱ ساعت قبل، MehranS گفته است: خب وظیفه هلپر یا ادمین نیست که بهت یاد بده چجوری مود گرافیکی بریزی داداش اول بگو چه مودی میخوای بریزی اسم مود رو بگو تا نحوه نصبشو بهت توضیح بدم یک پک fpsup که یکم اف پی اس بالاتری بشه گرفت نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 3 ساعت قبل، itanol گفته است: یک پک fpsup که یکم اف پی اس بالاتری بشه گرفت مودش یا فایل های گرافیکی بازی رو عوض میکنه؟ نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 4 ساعت قبل، itanol گفته است: یک پک fpsup که یکم اف پی اس بالاتری بشه گرفت اگه با لانچر کامپیوتر هستی و فرمت ماد cs, lua, luac, asi هست و یا timecyc میخواهی بریزی نمیشه ولی اگه texture باشه اوکیه نقل قول لینک به دیدگاه
itanol ارسال شده در September 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 3 ساعت قبل، MehranS گفته است: مودش یا فایل های گرافیکی بازی رو عوض میکنه؟ تکسچر بازی رو عوض میکنه همچین چیزیه نقل قول لینک به دیدگاه
itanol ارسال شده در September 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 2 ساعت قبل، Blank گفته است: اگه با لانچر کامپیوتر هستی و فرمت ماد cs, lua, luac, asi هست و یا timecyc میخواهی بریزی نمیشه ولی اگه texture باشه اوکیه روش نصبش رو میخوام بدونم نقل قول لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 9 ساعت قبل، itanol گفته است: من چندین بار /n و /report دادم اما جواب درستی نگرفتم میخوام بدونم نحوه نصب مود های گرافیتی یا پک های fpsup چجوریه و به چه صورته؟ تو آنلاین مود نریزی بهتره نقل قول لینک به دیدگاه
itanol ارسال شده در September 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 8 ساعت قبل، mr18gfo گفته است: تو آنلاین مود نریزی بهتره صفحه یه فریز هایی میشه و اف پی اس دراپای یهویی مجبورم:( نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 معمولا اینجور مودا چیزایی که توی پک هست رو میریزی توی پوشه بازیت اوکی میشه ولی اگه نشد بگو دقیق تر بگم مثل gta3.img و بقیه نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
itanol ارسال شده در September 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 1 ساعت قبل، MehranS گفته است: معمولا اینجور مودا چیزایی که توی پک هست رو میریزی توی پوشه بازیت اوکی میشه ولی اگه نشد بگو دقیق تر بگم مثل gta3.img و بقیه همین کارو کردم نشد لانچر ارور داد فایلای سن اندرس با اون پکه اوکی کردم بعد لانچر رو ریختم توی اون پوشه این دفعه میرفت توی گیم اما نه تکسچر عوض شده بود نه چیزی. اف پی اس من هم به طور عادی 70 توی خونه بود اومده بود روی 50 نمیدونم واسه چی نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 8 ساعت قبل، itanol گفته است: همین کارو کردم نشد لانچر ارور داد فایلای سن اندرس با اون پکه اوکی کردم بعد لانچر رو ریختم توی اون پوشه این دفعه میرفت توی گیم اما نه تکسچر عوض شده بود نه چیزی. اف پی اس من هم به طور عادی 70 توی خونه بود اومده بود روی 50 نمیدونم واسه چی یه سری چیزا هست اگر اد بدی لانچر به مشکل میخوره توی پیوی فروم پکو بفرست چک کنم اگه مشکلی نداشت راهنمایی کنم کار کنه نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
itanol ارسال شده در September 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 در 15 ساعت قبل، MehranS گفته است: یه سری چیزا هست اگر اد بدی لانچر به مشکل میخوره توی پیوی فروم پکو بفرست چک کنم اگه مشکلی نداشت راهنمایی کنم کار کنه فرستادم! نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 @itanol اگه مود اوک بود بییدععع نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Hajheydar ارسال شده در September 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 @itanolاگه اوکی بود pm بفرست تا ما هم از لگ خلاص شیم نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در 19 ساعت قبل، Hajheydar گفته است: @itanolاگه اوکی بود pm بفرست تا ما هم از لگ خلاص شیم دقیقا ولی به گفته دوست عزیز : @AdmBoTچون پسوند بعضی چیت ها با مود گرافیکی یکیه از نصب مود گرافیکی جلوگیری میشود. نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
itanol ارسال شده در September 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۶ در 01:06، Hajheydar گفته است: @itanolاگه اوکی بود pm بفرست تا ما هم از لگ خلاص شیم هنوز که هنوزه کسی راه نصبش رو نگفته نقل قول لینک به دیدگاه
MaTTio ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۷ در 10:07، itanol گفته است: هنوز که هنوزه کسی راه نصبش رو نگفته داش رو لانچر سخته از این حرکتا بزنی همون دیفالت بزن تا بره اما اگه fpsکم میگیری بگو همینجا تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.