ForgeT ارسال شده در October 9 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش _ زرنگ _ مهربون _ خوش اخلاق _ سخت گیر _ فعال و پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 16:00 _ 18:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانین مسلطم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش _ زرنگ _ مهربون _ خوش اخلاق _ سخت گیر _ فعال و پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 16:00 _ 18:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانین مسلطم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در October 9 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادمی معمولی و کاری به کسی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای تجربه کردن این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه خیلی دوست دارم در یکی از فکشن های دسته ویژه را تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 یار نقل قول آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در October 9 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد، مهربون ، پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تجربه های بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن و اشنایی با افراد داخل فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه بیش از حد به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 16+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mavish ارسال شده در October 10 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 3 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00 - 07:00. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشت تایم کافی. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه شاید بتونم کمک کنم به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ بار. نقل قول Sons Of Anarchy S0A !Sons Never Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در October 10 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10 با سلام خدمت متقاضیان Police Department درخواست های شما به شرح ذیل میباشد: بازیکن عزیز Mehrdad، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 68 بازیکن عزیز Evil_Fader، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 27 بازیکن عزیز Dead_Side، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 35 بازیکن عزیز SilentStalker، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 3 بازیکن عزیز WooDi، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: در اقلیت دیگری حضور دارید. بازیکن عزیز iMavish، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 35 بازیکن عزیز Kimiyagar، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 80 بازیکن عزیز PaKaR، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 64 بازیکن عزیز ArsonisT، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 42 بازیکن عزیز kingmt، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 11 بازیکن عزیز BoyFire، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: سطح مهارت شغل کارآگاهی شما 5 نیست. بازیکن عزیز Lord، با درخاست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: در اقلیت دیگری حضور دارید. بازیکن عزیز FriendOfDevil، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 28 بازیکن عزیز SilentStalker، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما یکبار برای اکانت خودتان درخواست گذاشته اید. بازیکن عزیز mr_rock، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 44 بازیکن عزیز karadayii، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 35 بازیکن عزیز GodOfGamers، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 66 بازیکن عزیز Strict، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 45 بازیکن عزیز iranian، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 19 بازیکن عزیز Shah، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 18 بازیکن عزیز PermissioN، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 20 بازیکن عزیز @imyasln، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: اسم اکانت شما تغییر داده شده اَست. بازیکن عزیز Licht، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 3 بازیکن عزیز Meikel، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 79 بازیکن عزیز Penetrating، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 38 بازیکن عزیز FlashBanG، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 73 بازیکن عزیز FrankCastle، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما فرم عضویت را به درستی پر نکردید (سن و اسم) بازیکن عزیز Gerye، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 0 بازیکن عزیز Michael، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 176 بازیکن عزیز AngeL، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 45 بازیکن عزیز ThunderstorM، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 18 بازیکن عزیز Sadra، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 2 بازیکن عزیز BEGGIN، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 8 توجه: درخواست های عضویتی که بعد اَز اکانت BEGGIN گذاشته شده اَست رد می شود، لذا که اَز 48 ساعت گذشته اَست و فقط درخواست عضویت اقلیت تا 48 ساعت باز می باشد. اولویت ها به شرح ذیل میباشد: 1.Michael 2.Kimiyagar 3.Meikel 4.FlashBanG 5.Mehrdad 6.GodOfGamers 7.PaKaR 8.Strict 9.AngeL 10.mr_rock 11.ArsonisT 12.Penetrating 13.Dead_Side 14.iMavish 15.karadayii 16.FriendOfDevil 17.Evil_Fader 18.PermissioN 19.iranian 20.Shah 21.ThunderstorM 22.kingmt 23.BEGGIN 24.SilentStalker 25.Licht 26.Sadra 27.Gerye هرگونه تماس یا درخواست برای گرفتن تست از لیدر یا ساب لیدر باعث رد شدن درخواست عضویت شما خواهد شد. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 با سلام خدمت علاقه مندان اقلیت Police Department به اطلاع میرسانم در حال حاضر اقلیت Police Department تکمیل ظرفیت شده است و تا اطلاع ثانوی پذیرای درخواست شما عزیزان نیست. تمامی درخواست های قبل و بعد این پست تا اطلاع بعدی نادیده گرفته می شود، با تشکر. 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 با سلام خدمت علاقه مندان اقلیت Police Department به اطلاع می رسانیم که اقلیت عضو فعال و واجده شرایط می پذیرد. پست های قبل این پست نادیده گرفته می شود. 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alininja ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: علی اکبر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با حوصله و خوشتیپ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ پنج الی شیش ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-00-00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به این فکشن و داشتن صبر زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به هرچیزی علاقه داشته باشی قطعا بهترین برات خواهد بود • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strict ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش با ادب مهربان صبور عاشق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 الی 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون قبلا در این فکشن بودم و راضی بودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشقشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابــهـی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RyzenBoT ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مصطفی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور. فعال. خوش اخلاق. با ادب. باهوش. با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 23:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه. حوصله زیاد. فعال بودن در این زمینه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه و پشت کار و علاقه. فعال بودن در این زمینه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 1 نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirPaKaR ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد، خوش اخلاق، احساسی، گانر، نترس و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه زیاد به این کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی ، کاردرست ، کفتر باز ، سگ باز ، ماشین باز ، رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رنک ۲ گرفتم اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بیام بیش داداشم @MaxTeR • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ ویرایش شده October 19 توسط SRC نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، با انرژی ، سیگما ، شاعر ، عشق کار ، با ادب ، خداپرست ، مشتی ، عشقی ، پسرخوب ، تنها ، به سمت موفقیت ، شاد ، غمگین ، رفتار خوب با پلیرهای ارساکیاگیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ۵ ساعت شایدم بیشتر یا کمتر بستگی به وقت داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا تجربه این اقلیت رو داشتم و برای کمک رسانی و کسب درآمد میام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون آشنایی کامل با دسته ویژه دارم و میتونم کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ ویرایش شده October 19 توسط ThunderStorm اصلاحیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حمید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی،گانر و بافر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفاء • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوسش دارم و میخوام تجربه کسب کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد سخت نیست. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امین • اسم واقعی: 21 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش صحبت شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ از 2 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوتا از دوستانم در این فکشن حضور دارد و از بین فکشن های دسته ویژه در حال حاضر تنها فکشن باز برای درخواست عضویت است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از لول های پایین دلم میخواست مسولیت تیکت دادن و ایجاد نظم توی رانندگی سرور دستم میبود • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 10 بار نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80FP شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشنو خیلی دوست دارم و میخواهم از این فکشن کسب درآمد کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه مند هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SIC0R0N ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - به قوانین مسلط هستم - با تجربه - با ادب - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: [14:00] - [21:00] • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه گانریم خوبه و دوستانم اینجا هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانین مسلط هستم و با تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول | In the name of humantiy | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YounG ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد-باهوش-با ادب-فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 20:00 معمولا • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم هیجان نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بشدت علاقه مندم بهش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالمو علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ دو الی سه بار نقل قول .Still i rise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد - مسئولیت پذیر - خوش رفتار - وفادار و قوی - دوستدار محیط زیست - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن علاقه و یک سری دلایل شخصی و بعضی افراد علاقه دارم به این اقلیت بپیوندم و کسب تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کسب تجربه و لیدر عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک مرد متعادل • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 یا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رنک ۲ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OldGamer ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: اریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد-باهوش-با ادب-فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 20:00 معمولا • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دست خودم نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+20 نقل قول Number One Family For Ever My Accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa0750 ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 سال • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اخلاق و باهوش ، عاشق بازی های کامپیوتری ، توانمند ، مهربان ، قدردان ، عاشق پدر و مادر و خدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون کمک می کنم و مجرمان را دستگیر و زندانی میکنم و کار تیمی دو نفره و چند نفره را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم با افراد متخلف و دارای جرم برخورد کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Therock ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مغرور جدی در کار یکمی سخت کوش ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 12:00 - 16:00 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم و علاقه دارم به این اقلیت خیلی خوبه بنظرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی دارع بنظرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + ۱۰ ویرایش شده October 20 توسط Therock نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - گیمر - عشق ارساکیا - عاشق فکشن پلیس - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عاشق این فکشن هستم و دوست دارم پلیسی را امتحان کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشنو دوست دارم و گانریه خوبی دارم و درون ان رفیقام هستن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 تا 20 بار. نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Therock ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مغرور جدی در کار یکمی سخت کوش ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 12:00 - 16:00 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم و علاقه دارم به این اقلیت خیلی خوبه بنظرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی دارع بنظرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + ۱۰ نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.