IGNOR ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:--- • توضیحات: ایشون یک ایونت زدن و تو قوانین گفتن کمپ کردن کیل خوب وقتی ایونت شروع شد ۵ دقیقه بعد یک نفر شانس خودش رفته بالا حساب میشه کمپ من و تکون هم نمیخوره من رفتم اورگانیزر بگم ولی حرف من گوش نداد من وسط میدان بودم بهم میگه کمپ نکن دارم بهش میگم ان بالا داره کمپ میکنه با هم گوش نداد مجبور شد من کیک کنه ولی ان نداد • مدارک (فیلم یا عکس): اورگانیزر باید برا شما فیلم بفرسته همه چی معلومه یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 سلام و درود شکایت شما در حال بررسی. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در September 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2023 با سلامی مجدد، اوقات به کام شکایت شما تایید شد شما طبق حرفی که زدید کمپ نکرده بودید. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده