AliExpert ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود / بیمه لامبورگینی خریداری شده با پول بازی 204,000$ است و در صورتی که تمامی بیمه های ماشین تمام شود بیمه درست کردن ماشین باید 408,000$ باشد در حالی که این رقم 825,000$ سه برابر اضافه تر از حد معقول است - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): پایین اوردن قیمت بیمه زمان 0 شدن بیمه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 برو کُلیَهتو سل بک کن 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 https://forum.arsacia.ir/topic/32717-باگ-ماشین-bloodringbanger/ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 در 19 ساعت قبل، TheExpert گفته است: پایین اوردن قیمت بیمه زمان 0 شدن بیمه آخه برادر این که باگ نیست شما ۲ تا راه بهت پیشنهاد میدم که دیگه ضرر نکنی ۱ همیشه وقتی سوار ماشین میشید قبل بستن کمربند ایمنی حتما بیمه هارو چک کنید ۲ همیشه پس از انفجار ماشین در اولین فرصت بیمه ماشین رو تهیه کنید تا درودی دیگر بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2023 @faty1 و بقیه دوستان با احترام لطف کنید از اسپم کردن توی چیزی که تخصص ندارید جلوگیری کنید تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2023 در 17 ساعت قبل، TheExpert گفته است: لطف بفرمایید بگید الان بنده باگ ماشین BloodRing گذاشتم یا Lamborghini? بنده چیزی گفتم؟ منظور من مشابه بودن باگ ها هستش. شاید وسیله نقلیه ی دیگه ای هم همانند این ۲ تا همچین باگی داشت! 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در September 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2023 با سلام تا یکجایی از حرفشون درسته والا یکمی زیاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 این فکر نکنم باگ باشه حس میکنم Price بیمه رو زیاد کردن وقتی میترکه همه ماشینا اینطوری شدن تقریبا ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 در 7 ساعت قبل، Nikotin گفته است: این فکر نکنم باگ باشه حس میکنم Price بیمه رو زیاد کردن وقتی میترکه همه ماشینا اینطوری شدن تقریبا باید بین همه ی ماشین ها بالانس باشه! ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 این برای ماشین های گران قیمت داره پیش میاد عجیبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 با سلام و درود، موارد گفته شده باگ نیستند ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده