conjuring ارسال شده در February 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2018 (ویرایش شده) همین طور که میبینید داخل این فیلم آقا/خانوم Alione داخل boss از CheaT استفاده میکنند و heal ایشون اصلا کم نمیشه کیفیت فیلم بالاست پس راحت تیر خوردنشون رو میشه دید. اگه دقت کنید من کاملا نزدیک ایشون بودم پس خبری از Extera hp نبود. لطفا اینجور مورد ها رو خوب برسی کنید چون ایشون خیلی وقت هست که CheaT میزنه و سود خوبی از Boss میبرد. مدرک :http://s8.picofile.com/d/8318634184/2408907d-7720-4cf4-97bf-280c3adb5da0/a.avi به امید روزی که به شعوری برسیم که دیگر CheaT نزنید ویرایش شده February 5, 2018 توسط aammiinn99 اشتباه نوشتن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alione ارسال شده در February 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2018 (ویرایش شده) باسلام در فیلم شما ارایه دادی صحنه از چیت وجود ندارد برای کشتن BOSS بنده امده بودم و در اون لحظه بودم لگ بودم اگر دقت کنین بنده از پشت تیر میخورم لطفا فیلم کامل قرار بدین اگر فکر میکنین بنده چیزی استفاده میکنم شکایت شما ناقص میباشد لطفا قبل از شکایت فرم بخوانید حتما مطالعه شود باشد که رستگار شویم Alione ویرایش شده February 5, 2018 توسط alishams 1 Alione لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در February 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2018 با سلام. شکایت شما رد شد +بسته شد. Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده