TAmamad ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بی دلیل اکانت بنده را بخاطر تبلیغات بن کردند و گفتند که شما از لینکی استفاده کردید که حاوی تبلیغات است ولی تا جایی که من میتونم تبلیغاتی در کار نبوده و اگر هم بوده من نمیدونستم . • مدارک (فیلم یا عکس): ارسال میکنم ویرایش شده September 12, 2023 توسط TAmamad دستم خورد نیمه کاره بود ..𝙽𝚞𝚖𝚋 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در September 13, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 درود اوقات به کام: Staff Note ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 13, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن عزیز و گرامی شما از لینکی که تبلیغات محسوب میشود برای Carradio استفاده کردید و چون کسی متن شما را مشاهده نکرده بود، آنبن شدید. بهتر است از لینک دیگری برای گوش کردن به موسیقی استفاده کنید. شکایت شما تایید شد اکانت شما آنبن شد بسته شد In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده