AdmBoT ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی یک ماشین رو در آب بندازیم یا در حال آتیش گرفتن باشه, اگه AFK کنیم و تا پایان مدت زمان از بین رفتم ماشین صبر کنیم سپس فرد دیگه ای در هرجای مپ ماشینش Spawn بشه و جایگزین Debug Label ID ماشینی که از بین رفته بشه و سپس اون فرد دوم سوار ماشینش بشه, از اونجایی که ماشین خودشه وارن Hijack میاد و وقتی فرد اول از AFK خارج بشه به مکان دومین ماشین Teleport می شه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): بالا نوشتم Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 میفهمم چی میگی اما نمیفهم انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 فکر کنم فهمیدم. من با ماشینم میوفتم داخل آب و AFK میکنم. ماشین من با آیدی856 بعد از مدتی که من داخل ماشین هم AFK هستم ناپدید میشه و با آیدی 900 دم در خونه ی خودم اسپان میشه. شخصی ماشینش میترکه و ماشین جدیدش با آیدی 856 اسپاون میشه دم در خونش و وقتی سوار ماشين خودش که با آیدی 856 هستش میشه برای شخصی که AFK هستش وارن Hijack میره و وقتی منی که توی آب AFK بودم و برای مثال بعد ۲۰ دقیقه برمیگردم به بازی به پیش ماشینی که جدید اسپان شده که در اصل ماشین شخص دوم هستش (با آیدی 856) تلپورت میشم. اگر جایی رو اشتباه گفتم بگید ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۵ در 21:53، AdmBoT گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی یک ماشین رو در آب بندازیم یا در حال آتیش گرفتن باشه, اگه AFK کنیم و تا پایان مدت زمان از بین رفتم ماشین صبر کنیم سپس فرد دیگه ای در هرجای مپ ماشینش Spawn بشه و جایگزین Debug Label ID ماشینی که از بین رفته بشه و سپس اون فرد دوم سوار ماشینش بشه, از اونجایی که ماشین خودشه وارن Hijack میاد و وقتی فرد اول از AFK خارج بشه به مکان دومین ماشین Teleport می شه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): بالا نوشتم تصویر هست صدا نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 6 ساعت قبل، Farab گفته است: فکر کنم فهمیدم. من با ماشینم میوفتم داخل آب و AFK میکنم. ماشین من با آیدی856 بعد از مدتی که من داخل ماشین هم AFK هستم ناپدید میشه و با آیدی 900 دم در خونه ی خودم اسپان میشه. شخصی ماشینش میترکه و ماشین جدیدش با آیدی 856 اسپاون میشه دم در خونش و وقتی سوار ماشين خودش که با آیدی 856 هستش میشه برای شخصی که AFK هستش وارن Hijack میره و وقتی منی که توی آب AFK بودم و برای مثال بعد ۲۰ دقیقه برمیگردم به بازی به پیش ماشینی که جدید اسپان شده که در اصل ماشین شخص دوم هستش (با آیدی 856) تلپورت میشم. اگر جایی رو اشتباه گفتم بگید درسته Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۵ در 10:23، AdmBoT گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی یک ماشین رو در آب بندازیم یا در حال آتیش گرفتن باشه, اگه AFK کنیم و تا پایان مدت زمان از بین رفتم ماشین صبر کنیم سپس فرد دیگه ای در هرجای مپ ماشینش Spawn بشه و جایگزین Debug Label ID ماشینی که از بین رفته بشه و سپس اون فرد دوم سوار ماشینش بشه, از اونجایی که ماشین خودشه وارن Hijack میاد و وقتی فرد اول از AFK خارج بشه به مکان دومین ماشین Teleport می شه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): بالا نوشتم چیز خوبیه We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 6 ساعت قبل، Farab گفته است: فکر کنم فهمیدم. من با ماشینم میوفتم داخل آب و AFK میکنم. ماشین من با آیدی856 بعد از مدتی که من داخل ماشین هم AFK هستم ناپدید میشه و با آیدی 900 دم در خونه ی خودم اسپان میشه. شخصی ماشینش میترکه و ماشین جدیدش با آیدی 856 اسپاون میشه دم در خونش و وقتی سوار ماشين خودش که با آیدی 856 هستش میشه برای شخصی که AFK هستش وارن Hijack میره و وقتی منی که توی آب AFK بودم و برای مثال بعد ۲۰ دقیقه برمیگردم به بازی به پیش ماشینی که جدید اسپان شده که در اصل ماشین شخص دوم هستش (با آیدی 856) تلپورت میشم. اگر جایی رو اشتباه گفتم بگید داداش میتونی به صورت دیپلم ردی توضیح بدی؟ انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 13 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: درسته پس قبلا بهش برخوردم ولی نفهمیدم که چطور این باگ اتفاق افتاده در 13 ساعت قبل، llluminati گفته است: داداش میتونی به صورت دیپلم ردی توضیح بدی؟ نه واقعیتش, تمام تلاشمو کردم همین درومد ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۵ در 23:08، llluminati گفته است: میفهمم چی میگی اما نمیفهم منم فهمیدم اما متوجه نشدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در 12 ساعت قبل، Nikotin گفته است: ویدیویی توضیح بدین اره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۸ در 16:31، Nikotin گفته است: حاجی ینی شد اگه یکیو با afkب چوخ داد اونی که ب چخ رفت دم خونه اونی که به چخش داد Spawn شه؟؟؟ ولی به نظر من این teleporte یجا هایی قابل سوِ استفاده قرار میگیره با اینی که گفتی همونی که خودمم فهمیده بودم یادم رفت ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در 33 دقیقه قبل، Farab گفته است: با اینی که گفتی همونی که خودمم فهمیده بودم یادم رفت در 9 ساعت قبل، iReZa گفته است: اره در 12 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: منم فهمیدم اما متوجه نشدم. نخوندم ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 8, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 (ویرایش شده) @AdmBoT با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد + انتقال یافت 6131ddbb673f139e8e69c6fdad3f0d9b51473b2e ویرایش شده December 8, 2023 توسط Toofan ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای GeO واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده