MaxTeR ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 سلام چرا بیشتر وقتا کرش میشم؟ نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 در 15 ساعت قبل، Amirgang212121 گفته است: سلام چرا بیشتر وقتا کرش میشم؟ لطفاً اطلاعات زیر را در اختیار ما قرار دهید : ۱_مشخصات سیستم. ۲_اینترنت و شرکت ارائه دهنده اینترنت. با تشکر. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
MaxTeR ارسال شده در September 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 redmi12c اینترنت 4G نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 آیا از لانچر اندروید ارساکیا استفاده میکنید؟ نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
TheWestSide ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 (ویرایش شده) در 17 ساعت قبل، Amirgang212121 گفته است: سلام چرا بیشتر وقتا کرش میشم؟ درود هیچ ربطی به اینترنت شما و سرویس ارائه دهنده اینترنت شما نداره بازی رو روی گرافیک پایین تر بگذارید brightens رو زیاد بالا نبرید روی ۵۰ ۶۰ بگذارید همچنین AG:SA رو به Game turbo خودتون اضافه کنید و با برنامه Cleaner که دیفالت روی گوشی شما نصب هست کش اضافی برنامه های خود را اسکن و پاک کنید و سپس گوشی خودتون ری استارت کنید. حافظه هم به مقدار کافی داشته باشید. حتما حتما از لانچر انحصاری خود آرساکیا استفاده کنید. ویرایش شده September 4, 2023 توسط TheWestSide نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 در 4 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: آیا از لانچر اندروید ارساکیا استفاده میکنید؟ بنظرت وقتی اسم گوشیشو نوشته داره از لانچره پیسی پلی میده؟! 1 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 در 9 دقیقه قبل، ImmoraL گفته است: بنظرت وقتی اسم گوشیشو نوشته داره از لانچره پیسی پلی میده؟! خوب نه قاعدتاً. اما یه نکته ای هست خوب. وقتی از سمپ لانچر اندروید (کلاینت مخصوص ارساکیا نه) استفاده کنی همش crash (kicked/banned) میاد بالا به دلیل پشتیبانی نکردن. گفتم شاید دلیلش اون بوده. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
MaxTeR ارسال شده در September 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 در 7 ساعت قبل، Amirgang212121 گفته است: در 2 ساعت قبل، ImmoraL گفته است: بنظرت وقتی اسم گوشیشو نوشته داره از لانچره پیسی پلی میده؟! نه با اندروید پلی میدم نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 15 ساعت قبل، TheWestSide گفته است: درود هیچ ربطی به اینترنت شما و سرویس ارائه دهنده اینترنت شما نداره بازی رو روی گرافیک پایین تر بگذارید brightens رو زیاد بالا نبرید روی ۵۰ ۶۰ بگذارید همچنین AG:SA رو به Game turbo خودتون اضافه کنید و با برنامه Cleaner که دیفالت روی گوشی شما نصب هست کش اضافی برنامه های خود را اسکن و پاک کنید و سپس گوشی خودتون ری استارت کنید. حافظه هم به مقدار کافی داشته باشید. حتما حتما از لانچر انحصاری خود آرساکیا استفاده کنید. این مورد رو پیگیری کنید ببنید حل میشه یا نه. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
TheWestSide ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 8 ساعت قبل، Amirgang212121 گفته است: به چیزایی که من تایپ کردم توجه و امتحان کردید؟ نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه
TheEazyE ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 19 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: آیا از لانچر اندروید ارساکیا استفاده میکنید؟ نمیدونم شاید رو redmi که اندروید هستش از لانچر pc استفاده میکنه :|| نقل قول لینک به دیدگاه
MaxTeR ارسال شده در September 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 اوکیه فعلا نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 1 ساعت قبل، iReZa گفته است: نمیدونم شاید رو redmi که اندروید هستش از لانچر pc استفاده میکنه :|| داداش من منظورم لانچر اندروید ارساکیا (AG:SAMP ANDROID ) یا از سمپ لانچر . نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
TheEazyE ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 3 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: داداش من منظورم لانچر اندروید ارساکیا (AG:SAMP ANDROID ) یا از سمپ لانچر . اها نقل قول لینک به دیدگاه
MaxTeR ارسال شده در September 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 لانچر ارساکیا رو دارم نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه
DajAli ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 متاسفانه من هم همین مشکل رو دارم ولی روی لانچر پی سی البته من Crash نمیشم بیشتر حالت Desync هست با اینکه پینگم وضعیت ثابتی داره مجبورم Reconnect کنم . نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 @ArSaCiAمنم یکی از دوستام گوشیش Poco F4 بود همش کرش میشد. پیگیری کن لطفا نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Automat ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۵ در 07:39، DokiAli گفته است: متاسفانه من هم همین مشکل رو دارم ولی روی لانچر پی سی البته من Crash نمیشم بیشتر حالت Desync هست با اینکه پینگم وضعیت ثابتی داره مجبورم Reconnect کنم . این مشکل رو یکی از دوستان بنده هم داره ( البته با گوشی ) که مجبوره هر ۲۰ ، ۳۰ دقیقه Reconnect بده چون با لگ فراوان مواجه میشه. نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه
DajAli ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 6 ساعت قبل، Automat گفته است: این مشکل رو یکی از دوستان بنده هم داره ( البته با گوشی ) که مجبوره هر ۲۰ ، ۳۰ دقیقه Reconnect بده چون با لگ فراوان مواجه میشه. بله دقیقا برای منم همینطوریه 1 نقل قول لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 10 ساعت قبل، DokiAli گفته است: بله دقیقا برای منم همینطوریه درود شما زمانی که برای 4 ثانیه TimeOut بخورید باعث میشه که Desync شید. متاسفانه بعضی اینترنت ها این مشکل رو دارند و حتی من هم با اینترنت مخابرات این مشکل رو دارم. نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 6 ساعت قبل، TheExpert گفته است: درود شما زمانی که برای 4 ثانیه TimeOut بخورید باعث میشه که Desync شید. متاسفانه بعضی اینترنت ها این مشکل رو دارند و حتی من هم با اینترنت مخابرات این مشکل رو دارم. 5 ثانیه تایم اوت = Desync 10 ثانیه = کیک شدن از سرور نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۴ در 00:06، ImmoraL گفته است: بنظرت وقتی اسم گوشیشو نوشته داره از لانچره پیسی پلی میده؟! لامصب مخ منم درگیر کرد در در ۱۴۰۲/۶/۱۷ در 14:20، MehranS گفته است: 5 ثانیه تایم اوت = Desync 10 ثانیه = کیک شدن از سرور ? رو پیسی شاید از اینترنت باشه ولی رو گوشی روزولیشن رو پاییک بیارین گرافیک رو پایین بیارین هر چیزی که در قسمت گرافیک هست رو low بزارید Turbo mode گوشی رو روشن کنین راستی؛ دارید بازی میکنین گوشی داغ میکنه؟ حافظه خالی رم خالی هم باید داشته باشید! در در ۱۴۰۲/۶/۱۶ در 13:47، Automat گفته است: این مشکل رو یکی از دوستان بنده هم داره ( البته با گوشی ) که مجبوره هر ۲۰ ، ۳۰ دقیقه Reconnect بده چون با لگ فراوان مواجه میشه. یکی ۶٠ میلیون گوشی داره ولی pc نداره والا گوشی فقط برا تایم زدن یا jobs bus Fish Materials خوبه در در ۱۴۰۲/۶/۱۵ در 11:03، vartoluYT گفته است: @ArSaCiAمنم یکی از دوستام گوشیش Poco F4 بود همش کرش میشد. پیگیری کن لطفا تنظیمات بازی رو سیخونک بزنه اوکی میشه من رفیقم با core 1 پلی میداد اولا خیلی کرش میشد جدیدا نماز میخونه و دعا میکنه اوکی شده در در ۱۴۰۲/۶/۱۵ در 00:49، Amirgang212121 گفته است: لانچر ارساکیا رو دارم ن اخه فک کرده لانچر pc هم برا گوشی میاد در در ۱۴۰۲/۶/۱۴ در 19:59، iReZa گفته است: اها فیشار بقول در در ۱۴۰۲/۶/۱۴ در 11:26، TheWestSide گفته است: به چیزایی که من تایپ کردم توجه و امتحان کردید؟ باید با اونا درست شه احتمالا از رم یا حافظه باشه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در 8 ساعت قبل، Nikotin گفته است: تنظیمات بازی رو سیخونک بزنه اوکی میشه من رفیقم با core 1 پلی میداد اولا خیلی کرش میشد جدیدا نماز میخونه و دعا میکنه اوکی شده بهش میگم شارژ رو محکم تر بزنه. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Fazaei ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۳ در 23:06، HeY گفته است: بنظرت وقتی اسم گوشیشو نوشته داره از لانچره پیسی پلی میده؟! نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۳ در 23:06، HeY گفته است: بنظرت وقتی اسم گوشیشو نوشته داره از لانچره پیسی پلی میده؟! خب داداش تو موبایل به غیر از لانچر ارساکیا سمپ هم هست برادر نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.