Iranian ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: به یک نفر /MP دادم و بعدش وانتد دادم بعد از 3 بار /MS توقف نکرد و وانتد رانینگ گرفت! اما مجرم برای FBI شناخته شد! بازم پیش اومده که طرف به جرم Crime partner، شش تا ستاره گرفته و وانتد NG شده! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): /MP Crime partner wanted Running wanted Cop app - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم! نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 درود در مورد Civil Attack هم این قضیه صدق می کنه که زمانی که ممبر FBI یا NG این وانتد رو بده اون وانتد برای PD حساب میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 طبق تاپیک زیر این 2 تا وانتد اشتراکی نیستن و به همین دلیل هست که این اتفاق میفته نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در September 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 @AbbasMZ خب پس قانونش نیاز به اصلاح داره فکر کن 2 نفر سوار NRG هستن و راننده وانتدی نداره اما نفر دیگه وانتد 6 بدون حق تسلیم داره من /MP میدم به راننده و بعدش /WA اما وانتد برای من نیست و 6 تا وانتد میگیره و NG باید رسیدگی کنه! نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۵ در 17:01، Iranian گفته است: @AbbasMZ خب پس قانونش نیاز به اصلاح داره فکر کن 2 نفر سوار NRG هستن و راننده وانتدی نداره اما نفر دیگه وانتد 6 بدون حق تسلیم داره من /MP میدم به راننده و بعدش /WA اما وانتد برای من نیست و 6 تا وانتد میگیره و NG باید رسیدگی کنه! نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.