ijoker ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 12 ساعت قبل، Nigga گفته است: سید کاسبیه مارو خراب نکنن حتی به غلط سلطان شما که ثابت شده اید فقط گفتم جهت محکم کاری یه وقت تو سربازی یا یه جایی سوتی ندی نرخ کلاس ها روت هم هنوز نگفتی! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 3 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: سلطان شما که ثابت شده اید فقط گفتم جهت محکم کاری یه وقت تو سربازی یا یه جایی سوتی ندی نرخ کلاس ها روت هم هنوز نگفتی! نرخ کلاس ها برای شما رایگانه نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در December 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۷ در 19:08، Nigga گفته است: نرخ کلاس ها برای شما رایگانه دادا باو از تو ریاضی بر نمیاد شما برو عضو گارد ملی شو اونجا ب سربازا آموزش بده نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 2 ساعت قبل، Verdict گفته است: دادا باو از تو ریاضی بر نمیاد شما برو عضو گارد ملی شو اونجا ب سربازا آموزش بده شما خجالت نمیکشید؟ واقعا متاسفم دارید به استاد تیکه میندازید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در December 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 4 ساعت قبل، Verdict گفته است: دادا باو از تو ریاضی بر نمیاد شما برو عضو گارد ملی شو اونجا ب سربازا آموزش بده دادا آموزش هامون رو قبلا یاد دادیم به مردم الان کار باید بیوفته دسته جوون ترا 1 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۰ در 22:02، Nigga گفته است: دادا آموزش هامون رو قبلا یاد دادیم به مردم الان کار باید بیوفته دسته جوون ترا شما اول برو سربازی بعد درموردش صحبت می کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 3 ساعت قبل، ijoker گفته است: شما اول برو سربازی بعد درموردش صحبت می کنیم بعدش اگه بودیم اکسپتتون میکنیم نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 12 ساعت قبل، Nigga گفته است: بعدش اگه بودیم اکسپتتون میکنیم هاااااا!!!!!؟؟؟؟ دادا پایین دیپلم صحبت کن بفهمیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۹/۲۷ در 23:12، ijoker گفته است: شما اول برو سربازی بعد درموردش صحبت می کنیم با سرباز وطن درست صحبت کن ها دادا @Nigga AK ها رو بیار اینا رو Kill بدیم ویرایش شده December 21, 2023 توسط Alonso نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 8 دقیقه قبل، Alonso گفته است: با سرباز وطن درست صحبت کن ها دادا @Nigga AK ها رو بیار اینا رو Kill بدیم وقتی بک دادم AK هارو به دسته ویژه وارد میکنم یه لیدری ویژه میگیرم همرو کیل بدیم 1 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 21 دقیقه قبل، Nigga گفته است: وقتی بک دادم AK هارو به دسته ویژه وارد میکنم یه لیدری ویژه میگیرم همرو کیل بدیم خطر در راه است!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 28 دقیقه قبل، Nigga گفته است: وقتی بک دادم AK هارو به دسته ویژه وارد میکنم یه لیدری ویژه میگیرم همرو کیل بدیم شورش در لوسانتوس نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۱ در 13:18، salehhh گفته است: یادش بخیر با اینکه من خیلی کوچیک بودم ولی یادمه یادش بخیر *** Never Give Up *** نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 19 ساعت قبل، Alonso گفته است: با سرباز وطن درست صحبت کن ها دادا @Nigga AK ها رو بیار اینا رو Kill بدیم اخه داداش چرا خودی میزنی من با شمام 19 ساعت قبل، Nigga گفته است: وقتی بک دادم AK هارو به دسته ویژه وارد میکنم یه لیدری ویژه میگیرم همرو کیل بدیم خطرناک میزنی اونجا دیگه باز نیستا کیل کنی زنده شن 18 ساعت قبل، Armour گفته است: خطر در راه است!!!! 18 ساعت قبل، Alonso گفته است: شورش در لوسانتوس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 19 ساعت قبل، Nigga گفته است: وقتی بک دادم AK هارو به دسته ویژه وارد میکنم یه لیدری ویژه میگیرم همرو کیل بدیم منتظرتیم مگه نه @Fayez؟ نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 ۱ ساعت قبل، Rika گفته است: منتظرتیم مگه نه @Fayez؟ انشاالله ۲ سال دیگه اگه بودیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در December 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۳۰ در 15:38، Nigga گفته است: وقتی بک دادم AK هارو به دسته ویژه وارد میکنم یه لیدری ویژه میگیرم همرو کیل بدیم استاد خشن شدی چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 17:05، navidrplay گفته است: قدیما یادمه میرفتیم گیم نت با دوستامون سی اس میزدیم همیشه هم من میباختم یاد CS:GO بخیر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 هعی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 17:05، navidrplay گفته است: قدیما یادمه میرفتیم گیم نت با دوستامون سی اس میزدیم همیشه هم من میباختم حتما الانم میرید گیم نت با دوستاتون سی اس میزنید ولی با این تفاوت که بازم همیشه می بازی؟ نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARMIIN ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 21:45، Nigga گفته است: تست های غیر قابل منظم و 8 روز در هفته من کلاسای استاد دارم نقل قول ArMiN شما میتوانید پسری 35 ساله و مردی 23 ساله را ملاقات کنید. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kennedy ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ در 11:39، FriendOfGod گفته است: یاد CS:GO بخیر... + نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DraGoNFall ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 یادش بخیر نقل قول نقل قول خدا یا خسته شدم میشه امشب بیای دونبالم بگی بسه دیگه تموم شد پاشو اومدم بیرم پیش خودم ..! :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.