navidrplay ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 قدیما یادمه میرفتیم گیم نت با دوستامون سی اس میزدیم همیشه هم من میباختم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2023 قدیم قدیم بود الان جدیده از اون جدیدا اومده نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۱ در 12:09، Nigga گفته است: قدیم قدیم بود الان جدیده از اون جدیدا اومده پر از معنا و مفهوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2023 23 ساعت قبل، iliaaooopozad0AZ گفته است: پر از معنا و مفهوم از کلاس درس پر مفهوم تر نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 06:35، navidrplay گفته است: قدیما یادمه میرفتیم گیم نت با دوستامون سی اس میزدیم همیشه هم من میباختم عب نداره Noob|(تازه کار) بودن که جرم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 3 ساعت قبل، Nigga گفته است: از کلاس درس پر مفهوم تر استاد کلاساتون چند روز در هفته هست؟ تست هم میزنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 5 ساعت قبل، iliaaooopozad0AZ گفته است: استاد کلاساتون چند روز در هفته هست؟ تست هم میزنید؟ تست های غیر قابل منظم و 8 روز در هفته نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 21:45، Nigga گفته است: تست های غیر قابل منظم و 8 روز در هفته مرسی اه از اطلاع رسانی تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 11 دقیقه قبل، MrJoker گفته است: مرسی اه از اطلاع رسانی تون خواهش میکنم نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2023 Bad ending نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در October 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 21:45، Nigga گفته است: تست های غیر قابل منظم و 8 روز در هفته استاد درسته هر ۱۰۰ دانش آموزان شما رتبه تک رقمی شدن ؟ ویرایش شده October 22, 2023 توسط iliaaooopozad0AZ غلط املایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 7 ساعت قبل، iliaaooopozad0AZ گفته است: استاد درسته هر ۱۰۰ دانش آموزان شما رتبه تک رقمی شدن ؟ انقد رطبه هاشون خوب بود یکیشون رطبه 0 شد پایین تر از 1 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 12 ساعت قبل، Nigga گفته است: انقد رطبه هاشون خوب بود یکیشون رطبه 0 شد پایین تر از 1 استاد اجازه؟ پشمــــام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2023 باید بگم خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 یادش بخیر با اینکه من خیلی کوچیک بودم ولی یادمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در December 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۲ در 00:48، salehhh گفته است: یادش بخیر با اینکه من خیلی کوچیک بودم ولی یادمه یادش بخیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirReza ارسال شده در December 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 الان نمیری دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۳ در 21:03، Aceu گفته است: الان نمیری دیگه الان دیگه cs:go نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۳۰ در 17:39، Nigga گفته است: انقد رطبه هاشون خوب بود یکیشون رطبه 0 شد پایین تر از 1 استاد کلاس های املا هم میزارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 6 دقیقه قبل، iliaaooopozad0AZ گفته است: استاد کلاس های املا هم میزارید؟ @Niggaاستاد فقط تو کار جمله های سنگین و معنا دار هستند سریع از ایشون استفاده کن و اگر نه سربازی که رفت دیگه خبری از معنا و مفهوم براش نمیمونه زندگی دیگه براش بی معنی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 1 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: @Niggaاستاد فقط تو کار جمله های سنگین و معنا دار هستند سریع از ایشون استفاده کن و اگر نه سربازی که رفت دیگه خبری از معنا و مفهوم براش نمیمونه زندگی دیگه براش بی معنی میشه زندگی برای همه بی معنی شده سلطاان نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 13 دقیقه قبل، Nigga گفته است: زندگی برای همه بی معنی شده سلطاان استاد اخه دیگه بعد سربازی اون کور سوی امید هم از بین میره دیگه وارد زندگی بشی اه واویلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 41 دقیقه قبل، ArthurFleck گفته است: استاد اخه دیگه بعد سربازی اون کور سوی امید هم از بین میره دیگه وارد زندگی بشی اه واویلا واویلااا 2 ساعت قبل، iliaaooopozad0AZ گفته است: استاد کلاس های املا هم میزارید؟ نع فقت ریازی با منطغ نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 43 دقیقه قبل، Nigga گفته است: واویلااا 43 دقیقه قبل، Nigga گفته است: واویلااا نع فقت ریازی با منطغ استاد اینطور که من میبینم بیا کلاس های املاء من پولی نمیگیرم فقط بیا دلم سوخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 5 ساعت قبل، ArthurFleck گفته است: استاد اینطور که من میبینم بیا کلاس های املاء من پولی نمیگیرم فقط بیا دلم سوخت سید کاسبیه مارو خراب نکنن حتی به غلط نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.