ALiRoK ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: عدد روی نمایش HP صحیح است ولی مدار نمایشگر غلط من قبل تیر خورده بودم ولی فقط مدار نمایشگر کوچک شد عدد کم نشد و بعد از چند ثانیه مدار و عدد یکی شدن و HP زیاد شد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم والا LOVE RAP ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 مقدار اصلی جان شما مقداریست که در سرور جاری هست (همان چیزی که عدد نشان میدهد) و مقداری که Health Bar نشان میدهد مقداریست که فقط در بازی شما جاری هست یک ضربه بخورید به مقدار Server برمیگرده End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 11 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: مقدار اصلی جان شما مقداریست که در سرور جاری هست (همان چیزی که عدد نشان میدهد) و مقداری که Health Bar نشان میدهد مقداریست که فقط در بازی شما جاری هست یک ضربه بخورید به مقدار Server برمیگرده جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۹ در 12:33، SuperMaN گفته است: مقدار اصلی جان شما مقداریست که در سرور جاری هست (همان چیزی که عدد نشان میدهد) و مقداری که Health Bar نشان میدهد مقداریست که فقط در بازی شما جاری هست یک ضربه بخورید به مقدار Server برمیگرده دقیقا 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALiRoK ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۹ در 23:03، SuperMaN گفته است: مقدار اصلی جان شما مقداریست که در سرور جاری هست (همان چیزی که عدد نشان میدهد) و مقداری که Health Bar نشان میدهد مقداریست که فقط در بازی شما جاری هست یک ضربه بخورید به مقدار Server برمیگرده مرسی دوست عزیز LOVE RAP ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 رسیدگی میتونی؟ @WhiteCollar ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @ALiRoK مورد گزارش شده محدودیت سمپ میباشد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده