WaR ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 آموزش شغل Lawyer و فروش Bail مدارک: https://www.aparat.com/v/1g7f2 موفق باشید نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 مدارک؟ وات دا... نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در August 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 ع سه شد که در 7 ساعت قبل، WaR گفته است: مدارک لینک* نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 لینک موجود نمی باشد @WaR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در September 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 اینو امتحان کن مشکلی پیش آمد https://www.aparat.com/v/mbnrG در هم اکنون، faty1 گفته است: لینک موجود نمی باشد @WaR نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 خیلی عالی بود دمت گرم نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، WaR گفته است: اینو امتحان کن مشکلی پیش آمد https://www.aparat.com/v/mbnrG بله مشکل بر طرف شد ولی بنده نفهمیم چجوری بعد اتمام تماس شما با مشتری بیل ناگهان خداوند مامور NG را وحی کرد یکم فیلم هندیش کردید لطفا نحوه پیدا کردن ماموران گارد ملی رو آموزش بدید البته همه راهای ممکنه را نام ببرید سپس سریع ترین و آسان ترین این راه رو از نظر خودتون بگید با تشکر موفق باشید >:) ویرایش شده September 14, 2023 توسط faty1 متن افزوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در September 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 در 33 دقیقه قبل، faty1 گفته است: بله مشکل بر طرف شد ولی بنده نفهمیم چجوری بعد اتمام تماس شما با مشتری بیل ناگهان خداوند مامور NG را وحی کرد یکم فیلم هندیش کردید لطفا نحوه پیدا کردن ماموران گارد ملی رو آموزش بدید البته همه راهای ممکنه را نام ببرید سپس سریع ترین و آسان ترین این راه رو از نظر خودتون بگید با تشکر موفق باشید >:) Call 118/. معمولا این کارو می کنم جواب هم میده فقط یکسری اوقات تایم فرار از زندان درو باز نمی کنند که حقم دارن ولی بعدش باز می کنند. من تازه زمان قدیم که مثل شما بودم خودم وانتد کیل می کردم میرفتم زندانی آزاد می کردم. تایم فرار از زندان هم بود که راحت بودم دیگه در سلول ها باز میرفتی آزاد می کردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در September 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2023 در 6 ساعت قبل، faty1 گفته است: یکم فیلم هندیش کردید یعنی باید ان جی را یاری به جیل کنید تا دره مبارکه را باز کنه در 6 ساعت قبل، faty1 گفته است: البته همه راهای ممکنه را نام ببرید سپس سریع ترین و آسان ترین این راه رو از نظر خودتون بگید میتونید از UCP وارد شوید و کاپ های آنلاین را مشاهده کنید یا Call/ 118 را دیگه هم هست قبل تایم جی بی برید اونجا و منتظر بمانید تا ان جی بیاد در 7 ساعت قبل، Mohammadmahdi گفته است: خیلی عالی بود دمت گرم در 5 ساعت قبل، iKamyar گفته است: Call 118/. معمولا این کارو می کنم جواب هم میده فقط یکسری اوقات تایم فرار از زندان درو باز نمی کنند که حقم دارن ولی بعدش باز می کنند. من تازه زمان قدیم که مثل شما بودم خودم وانتد کیل می کردم میرفتم زندانی آزاد می کردم. تایم فرار از زندان هم بود که راحت بودم دیگه در سلول ها باز میرفتی آزاد می کردی عالی اق کامیار نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در 7 ساعت قبل، WaR گفته است: میتونید از UCP وارد شوید و کاپ های آنلاین را مشاهده کنید یا Call/ 118 را دیگه هم هست قبل تایم جی بی برید اونجا و منتظر بمانید تا ان جی بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 @WaR @faty1 سلام دوستان عزیز، اگه دقت کرده باشید سلول های زندان باگ هستن و میشه بدونNG از اونجا رد شد، اگه اینترنت قوی دارین dns استفاده کنین قطعا میشه. در در ۱۴۰۲/۶/۲۴ در 01:40، WaR گفته است: قبل تایم جی بی برید اونجا و منتظر بمانید تا ان جی بیاد نمیدونم راضی چیزی در کاره یا ng از در پشتی میاد ☁ نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، Nikotin گفته است: @WaR @faty1 سلام دوستان عزیز، اگه دقت کرده باشید سلول های زندان باگ هستن و میشه بدونNG از اونجا رد شد، اگه اینترنت قوی دارین dns استفاده کنین قطعا میشه. نمیدونم راضی چیزی در کاره یا ng از در پشتی میاد ☁ آره بعدش اگه dns یکمی شل کنه بین ۲ تا درش گیر میکنی با بیل و jb نمی تونی خودتو آزاد کنی ویرایش شده September 20, 2023 توسط faty1 متن افزوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 در 4 ساعت قبل، faty1 گفته است: آره بعدش اگه dns یکمی شل کنه بین ۲ تا درش گیر میکنی با بیل و jb نمی تونی خودتو آزاد کنی مهم اینه کسی که بیل میخواد رو بهش بیل میدی! نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در September 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 در 11 ساعت قبل، faty1 گفته است: آره بعدش اگه dns یکمی شل کنه بین ۲ تا درش گیر میکنی با بیل و jb نمی تونی خودتو آزاد کنی نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 درود سیستم فعلی (که خیلی وقت هست برای Lawyer ها در فروش Bail در نظر گرفته شده) اصلا مناسب نیست. چون بستگی به پلیس های سرور داره که در اکثر مواقع یا باید پارتی داشته باشید یا اینکه با التماس Bail بفروشید. اگر سیستم فعلی تغییر پیدا کنه، خیلی خوب میشه. نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در May 31 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31 دقیقا @None باید یه تغییر توی این سیستم انجام بدن نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.