MiladMonster ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و عرض خسته نباشید این اقا امدن تو کار هیتمن دخالت کردن ایشون امدن به من دمیج دادن که هیتمن بتونه سریع منو بکشه ایشون از هاستری داره سو استفاده میکنه لطفا پیگیری کنید موضوع ازشون شکایت دارم تو فیلم همه چیز مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): h t t p s ://uupload.ir/view/gta_saa_yxn8.mp4/ فیلم برای مدیر ارسال میشه درپاسخ به موضوع ویرایش شده August 28, 2023 توسط MiladMonster لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladMonster ارسال شده در August 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 10 ساعت قبل، MiladMonster گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و عرض خسته نباشید این اقا امدن تو کار هیتمن دخالت کردن ایشون امدن به من دمیج دادن که هیتمن بتونه سریع منو بکشه ایشون از هاستری داره سو استفاده میکنه لطفا پیگیری کنید موضوع ازشون شکایت دارم تو فیلم همه چیز مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- فیلم برای مدیر ارسال میشه درپاسخ به موضوع https://www.uplooder.net/files/5cf1ead554796e4b851b055e973f1e62/Gta-saa.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 (ویرایش شده) درود عزیز بنده نه از کامندی استفاده کردم که وارد خونه ی شما بشم هیچ استفاده ی هاستری نشده و در خونه ی شما باز بوده و بنده مثل یک پلیر عادی وارد خونه ی شما شدم و بنده با پای خودم وارد خونه ی شما شدم و مدرکی مبنی بر این که من با اون شخصی که اصلا نفهمیدم کی بود چون covername داشت هیچ همکاری ندارم و سی ام دی هاستری هم استفاده نشده برای ورود به خونه اگز هم مدرکی ندارید دوستان عزیز سرپرست میتونن چک کنن ببینن در این ساعت من از دستوری برای این که وارد خونه بشم استفاده کردم یا خیر و شما میتونستید با دستور /call 110 به پلیس ها خبر بدهید ممنون بابت پیگیری بدرود ویرایش شده August 29, 2023 توسط Palycity اضافه کردن متن 1 خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 29, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 درود و وقت بخیر ════════════════════════ طبق بررسیهای صورت گرفته هاستر مربوطه همچون یک فرد عادی وارد خانه شده و شما را با تیر کشته ════════════════════════ خطایی از ادمین مربوطه سر نزده است شکایت شما رد شد بسته شد 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده