Alonso ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 با سلام امروز ساعت 5 صبح لانچر رو ران کردم و یک ارور داد: connot connect to the ucp control دوستان عزیز اگه میدونید چکار کنم ممنون میشه با مودم هستم @ArSaCiA نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 2 ساعت قبل، Alonso گفته است: با سلام امروز ساعت 5 صبح لانچر رو ران کردم و یک ارور داد: connot connect to the ucp control دوستان عزیز اگه میدونید چکار کنم ممنون میشه با مودم هستم @ArSaCiA با اینترنت دیگری امتحان کنید اگر باز نشد مشکل از پنل هست که بزودی برطرف میشود نقل قول لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 @Alonso نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
Alonso ارسال شده در August 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 مشکل حل شد نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه
Unavailable ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 هایوب بودی؟! نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 تاپیک بسته شود حل شده. نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.