CyberDyne ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 21 ساعت قبل، Pooriya گفته است: "آری، حال که خود را فدای آنچه همیشه می هراسیدم کردم، مبهوتم در آنکه اکنون چه می گنجد در خیال آدمان... حقارت است دیدن اینکه محبوب آنها پس از اینکار، من نیستم." پوریا شما خودت احیانا تو حس نرفتی؟ ادبیات کنکور چن درصد زدی که بیش از 6 جمله رو 1 جمله حساب کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 اقای هاشیمی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Exile گفته است: اقای هاشیمی؟ Na اشتباه گرفتید ویرایش شده August 27, 2023 توسط CalaCe نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 2 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: پوریا شما خودت احیانا تو حس نرفتی؟ ادبیات کنکور چن درصد زدی که بیش از 6 جمله رو 1 جمله حساب کردی؟ مشتی من سعی کردم با کلمات، بیشتر تو حس ببرم مخاطبو نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در ۱ ساعت قبل، Pooriya گفته است: مشتی من سعی کردم با کلمات، بیشتر تو حس ببرم مخاطبو خب بقیه هم همینکارو کردن❤ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 8 ساعت قبل، Pooriya گفته است: مشتی من سعی کردم با کلمات، بیشتر تو حس ببرم مخاطبو همون که @CalaCe گفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 3 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: همون که @CalaCe گفت نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۵ در 20:49، Exile گفته است: اقای هاشیمی؟ کی رو میخواستی؟ نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 (ویرایش شده) اگر مردم روی سنگ گبرم بنویسید امد خودش را فدا کرد رفت ویرایش شده September 2, 2023 توسط iReZa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 نسخ قدرتو گا- نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.