EMIN3M ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: اولین نفر تو ایونت کهجی کرد موقعی سر جاش ثابت بود من بودم اما باگه یا لانچره یا سرور گه تریم جی میکنی فقط کمرا جا به جا میشه نه خود کرکتر کرکتر سر جاش میمونه اما ایشون به من جایزه ایونت رو ندادن • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک خود ایشون باید داشته باشن(ریکورد ایونت) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajheydar ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 (ویرایش شده) عزیز g کردن ترام مثل ماشین میمونه نمیدونم چرا همه گیج میزنن تمامی مدارک برای ناظر شکایت فرستاده میشود. ویرایش شده August 26, 2023 توسط Hajheydar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در August 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 جی کردن ترام باگه خودت میتونی تست کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shapur ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 لطفا فیلم ایونت رو ارسال کنید @Hajheydar THEY SMILE IN MY FACE BUT IN THEIR EYES I SEE THE HATE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در September 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 (ویرایش شده) @Capsuleقرار نیست پیگیری کنید؟ ویرایش شده September 3, 2023 توسط amirrezak1nggg . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 @Hajheydar لطفاً فیلم ایونت را ارسال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajheydar ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 سلام خدمت شما مدارک فرستاده شده است! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 ارسال نشده، مجدداً منشن کنید من رو در تاپیک @Hajheydar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajheydar ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 @Leyt دوباره فرستاده شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 باسلام، شکایتِ شما رد شد. حینِ سوار شدن دوربینِ شما تغییر می کند اما شخصیتِ شما بعد از چند ثانیه سوار می شود که متاسفانه شما موفق به سوار شدن نشدید. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده