ijoker ارسال شده در August 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: حدود یه هفته پیش من در زندان از بازیکن OwnerS پرسیدم که آیا روبیکا داره یا نه. امروز من وارد کلنی شدم به نام Pro Family که بازیکن H.U.N.T.E.R مدیر کلن هستن. من توسط MMD_TURK وارد کلن شدم. امروز در کلن که صحبت می کردیم بازیکن H.U.N.T.E.R از من درخواست 300000 پول در بازی کرد تا عکسی که از سوال من از بازیکن OwnerS دارد را در forum به عنوان تبلیغ بارگزاری نکند. خلاصه بگم اینکه او در عوض بارگزاری نکردن عکس از من درخواست 300000 پول کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در August 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲ در 18:25، mr18gfo گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: حدود یه هفته پیش من در زندان از بازیکن OwnerS پرسیدم که آیا روبیکا داره یا نه. امروز من وارد کلنی شدم به نام Pro Family که بازیکن H.U.N.T.E.R مدیر کلن هستن. من توسط MMD_TURK وارد کلن شدم. امروز در کلن که صحبت می کردیم بازیکن H.U.N.T.E.R از من درخواست 300000 پول در بازی کرد تا عکسی که از سوال من از بازیکن OwnerS دارد را در forum به عنوان تبلیغ بارگزاری نکند. خلاصه بگم اینکه او در عوض بارگزاری نکردن عکس از من درخواست 300000 پول کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): این بازی کن نام خود را به Eavn تغییر داده است. • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در August 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 14:30، mr18gfo گفته است: این بازی کن نام خود را به Eavn تغییر داده است. • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: این بازیکن برای آنکه شکایت من با مشکل مواجه شود نامش را به ZeNo تغییر داده و یک اکانت فیک به نام اکانت قبلیش Eavn زده است. • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 باسلام خدمت شاکی محترم @mr18gfo شکایت شما رد شد: نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده