Behdaad ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام در ایونت برگزار شده (Find & G) توسط هلپر Assassin بنده به صورت کامل مشخص و واضح و بدون باگ بودن ماشین برگزار کننده، در ماشین مربوطه سوار شدم و برنده این ایونت شدم اما برگزار کننده به راحتی من رو از ماشین بیرون انداخت (eject/) و کاملا برنده بودن بنده رو نادیده گرفت. با توجه به این موضوع که برگزار کننده می بایست حتما از ایونت فیلمبرداری میکرده، پس در فیلم خودش هم میتونین ببینین که این کار رو انجام داد. از مسئولین مربوطه تقاضای درخواست فیلم ایونت، برخورد با خاطی و دریافت جایزه ایونت رو دارم. (1 میلیون) • مدارک (فیلم یا عکس): https://uplod.ir/acu5vwdrrw9r/AG-SA-0000.jpg.htm ویرایش شده August 23, 2023 توسط b3hiba بیب بیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 درود و وقت بخیر ════════════════════════ شکایت شما به دلیل کافی نبودن مدارک رد شد. ════════════════════════ شکایت شما رد شد بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده