Blank ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بعد از آپدیت 3.5.0 وقتی با AGSAMP موبایل وارد بازی میشیم بعد از اسپاون به صورت رندوم یکی از ماشین های تو /G انتخاب میشه و صفحه مربوط به اون میاد بالا شاید خیلی ها بگن خودت زدی ولی وقتی میزنم رو دکمه back میگه پین نزدی و ارور میده و /g هم بدون پین کار نمیده این مشکل ۲ یا ۳ باری برام پیش اومده - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمد والا رندومه ویرایش شده August 21, 2023 توسط Blank لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 برای بنده یا فکر کنم شخص دیگه ای این باگ پیش نیومده ولی اینکه اکانتتون لاک هست و صفحه ی G/ بالا میاد اوضاع خیت میشه... +اگر تونستید از اتفاق افتادن این باگ فیلم بگیرید ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در 10 ساعت قبل، Farab گفته است: برای بنده یا فکر کنم شخص دیگه ای این باگ پیش نیومده ولی اینکه اکانتتون لاک هست و صفحه ی G/ بالا میاد اوضاع خیت میشه... +اگر تونستید از اتفاق افتادن این باگ فیلم بگیرید میگم داش اصلا غیر قابل پیش بینی هست یک وقت میاد یک وقت نمیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در 10 ساعت قبل، Blank گفته است: میگم داش اصلا غیر قابل پیش بینی هست یک وقت میاد یک وقت نمیاد اگر تونستید هر وقت که آنلاین شدید قبل از ورود به بازی فیلم رو روشن کنید و یهو دیدید اتفاق افتاد, اگر نیوفتاد میتونید فیلم رو پاکش کنید. 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 انگار تو کامپیوتر هم این باگ رو هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 اره دادا منم یه بار اومدم تو گیم همینجوری یهو با اینکه پینم رو نزده بودم منو G/ بالا اومد کاری نمیتونستم بکنم مجبور شدم از یه راهی گیمو ببندم دوباره وا کنم We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 @MehranS واکنش دکمه ESC: مشکل داری مشکل داری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 00:19، Blank گفته است: انگار تو کامپیوتر هم این باگ رو هست اوه اوه اوضاع خیت شد ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۹ در 06:18، Blank گفته است: @MehranS واکنش دکمه ESC: مشکل داری مشکل داری؟ We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در September 8, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 با سلام. من نتونستم این مشکل رو Reproduce کنم، آیا این مشکل مجدداً برای شما پیش اومده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2023 حاجی برا شما اینطوریه؛ مشکل داری؟ مشکل داری؟ ما مشکل نداریم در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 11:49، Blank گفته است: انگار تو کامپیوتر هم این باگ رو هست مطمعنی اکانتت دست کسی نیست؟ ? در در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 17:40، Farab گفته است: اوه اوه اوضاع خیت شد چرا برا منو رفیقام نمیشه ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۸ در 16:49، Nikotin گفته است: چرا برا منو رفیقام نمیشه متاسفانه یک باگ رندوم هستش و Reproduce کردنش سخته, فکر میکنم Reproduce کردنش میتونه به آخرین ورود و آخرین کاری که قبل آفلاین شدن انجام داده شده هم مربوط باشه. @WhiteCollar ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در 46 دقیقه قبل، Farab گفته است: متاسفانه یک باگ رندوم هستش و Reproduce کردنش سخته, فکر میکنم Reproduce کردنش میتونه به آخرین ورود و آخرین کاری که قبل آفلاین شدن انجام داده شده هم مربوط باشه. @WhiteCollar مثلا اگه اسپان رو بنز باشه و اخرین بار قبل خروج تو لمبو سوار شی اسپانش میوفته رو لمبو؟ ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۹ در 14:17، Nikotin گفته است: مثلا اگه اسپان رو بنز باشه و اخرین بار قبل خروج تو لمبو سوار شی اسپانش میوفته رو لمبو؟ چه ربطی داشت ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 در 13 ساعت قبل، Farab گفته است: چه ربطی داشت نمد ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @Blank با سلام و درود انتقال یافت ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 6, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 @Blank با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد، با تشکر از گزارش شما + انتقال یافت a7a23b61a33e7c85f744fd4f17c6fc7d29443eaf ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Blank واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده