KINGBATMAN ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون برای اینکه من نتونم پیداش کنم مرتب امش رو عوض میکنه من به این آقا رمز اکانتم رو دادم و گفتم فقط برام تایم بزن هم رفته تجارت ویژه شماره 31 رو فروخته که مال من بوده هم 3 میلیون پولی که در بانک داشتم رو ورداشته هم تمامه رپ پوینت هام رو مصرف کرده • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @KINGBATMAN شکایت شما در حال بررسی میباشد. مخفی کننده @RealSlimShady ویرایش شده August 22, 2023 توسط Kiya http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 23, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 سلام و درود لطفا در سپردن اموال خود به دیگران دقت کنید همچنین مبلغ 3,000,000$ برای شما واریز شد از الباقی اموال یک عدد Sultan و یک عدد Infernus توسط بازیکن مورد نظر طی چند روز آینده به شما برمیگردد در صورتی که طی یک هفته اموال نام برده برگشت نخورد مجددا گزارش دهید. شکایت شما تایید شد بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده